© Malkara Haber © 2023

AK Parti İlçe Başkanı İstifa Etti

Malkara İlçe Başkanı Bulut Yıldırım yaptığı basın toplantısında istifa ettiğini açıkladı. Mevcut İlçe Başkanı Bulut Yıldırım açıklamada şu sözlerene yer verdi; Bugün burada toplanmamızın nedeni 2010 yılından itibaren Malkara Ak Parti ilçe Başkanlığını bugüne kadar yürütmekteydim. Uzun Süredir İl Başkanlığımızla, Genel Merkezimizle ve Milletvekillerimizle yaptığım istişareler sonucunda ayrılma kararı aldım. Ayrılma sebebim ise işlerimin yoğunluğu, işlerime ve aileme vakit ayırmak istiyorum, şeklinde konuştu. İlçe Başkanlığı görevine 2010 yılında gelmeden önce, iktidar partisi ilçe başkanlığı görevinin zor olduğunu, zor olmanın yanı sıra sorumluluk gerektirdiğini bilerek biz bu göreve geldik. Ve hiçbir zaman hiç kimseye boyun eğmedik. Her zaman haklının yanında olduk. Güçlünün yanında hiçbir zaman olmadık. Kurucu Başkanımı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi ‘’Halka Hizmet Hakka Hizmet’’tir bu sözüyle ve parolasıyla yolumuza devam ettik. Benden sonra gelecek ilçe başkanı partimizin tüzüğü gereği Siyasi Hukuk İşler Başkanımız Hüseyin Üzer’de Yeni Malkara Ak Parti ilçe Başkanımızdır, şeklinde konuştu. İstifa etsem de çizgimiz değişmeyecektir, biz davamızın peşindeyiz, diyerek sözlerini noktaladı. Haber : Malkara Gündem

İlginizi Çekebilir

'TCG Enez' gemisi, Tekirdağ'da ziyarete açıldı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Tekirdağ sahiline demirleyen, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı mayın avlama gemisi 'TCG Enez', ziyarete açıldı.

Kuruma noktasına gelen Naip Barajı'nda doluluk yağışlarla birlikte yüzde 22'ye yükseldi

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinin suyunu karşılayan ve yüzde 1'in altına düşerek ölü seviyeye gelen Naip Barajı'nda son yağışlarla birlikte doluluk oranı yüzde 22'ye yükseldi.

Edirne’de hububatta ‘kök çürüklüğü’ hastalığı görüldü

Türkiye Tarım Danışmanları Derneği (TAR-DER) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Uzman Tarım Danışmanı Ziraat Yüksek Mühendisi Lütfü Açar, Edirne’de buğday ekilişlerinde ‘kök çürüklüğü’ hastalığının görüldüğünü söyledi. Üreticileri hastalığa karşı uyaran Açar, “Edirne’de bu üretim sezonunun hububat üretimi için her ne kadar uygun gittiği söylense de maalesef ılık tabir edilebilecek bir kış dönemi yaşandı. Bu iklim şartlarında, kısmen erken ekilen ve özellikle erkenci çeşitlerde ciddi denilebilecek şekilde ‘kök çürüklüğü’ etmenleri görülmüştür" dedi.

Bakan Gürlek: Şüpheli hiçbir vaka unutulmaya terk edilmeyecek

Adalet Bakanı Akın Gürlek, "Güncel olarak başta Gülistan Doku, Rojin Kabaiş, Rabia Naz vakası olmak üzere çözümlenmeyi bekleyen ya da kamuoyunun yakından takip ettiği tüm hadiseler üzerine kararlılıkla gidilecektir. Hiçbir adli vaka, sahipsiz değildir. Şüpheli hiçbir vaka unutulmaya terk edilmeyecektir. Devlet, adaletin tecellisi için gereken tüm imkanları seferber etme iradesine sahiptir" dedi.

Çanakkale Kara Savaşları'nın 111'inci yıl dönümünde şehitler anıldı

ÇANAKKALE Kara Savaşları'nın 111'inci yıl dönümünde şehitler ve hayatını kaybeden yabancı askerler, Şehitler Abidesi'nde törenle anıldı.

İran, Umman Denizi'nde bir konteyner gemisini hedef aldı

İran güçlerinin, Umman Denizi'nde uyarıları dikkate almadığı gerekçesiyle bir konteyner gemisine ateş açtığı bildirildi.

TÜM HABERLER