© Malkara Haber © 2023

AK Parti’den STK Çıkartması

AK Parti Tekirdağ İl Yönetimi ve Malkara İlçe Yönetimi ile birlikte Malkara ilçesinde bulunan Sivil Toplum Kuruluşlarına bir takım ziyaretlerde bulundu. Gerçekleştirilen ziyaretlere, AK Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Halkla ilişkiler Birim Başkanı Beste Emre GÜNGÖR, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Adnan Sungur ve İsmail Terazi, Şevket Yatman, AK Parti Malkara İlçe Başkanı Gökhan Şentürk, AK Parti Malkara Halkla ilişkiler Başkanı Lebibe Efe, AK Parti Malkara Kadın Kolları Başkanı Vildan Özaslan ve Kadın Kolları üyeleri birlikte İlçe’de faaliyet gösteren STK’lardan Süt Üreticileri Birliği, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat Odası ve Türk Kadınlar Birliği ile Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanlarına nezaket ziyaretinde bulundular. AK Parti Malkara İlçe Başkanı Gökhan Şentürk ziyaretler esnasında yaptığı açıklamalarda; Sivil Toplum Kuruluşlarıyla koordinasyon içinde çalıştıklarına vurgu yaptı. Çalışmalarımızı dayanışma ve birlik içinde devam ediyor. Her zaman STK’larımızın yanınızdayız, dedi. STK Başkanları ise yapılan bu nezaket ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti ifade ederek İl Yönetim Kuruluna ve İlçe Yönetim Kuruluna teşekkür ettiler. Erdi KURU | DEVRİM  

İlginizi Çekebilir

'TCG Enez' gemisi, Tekirdağ'da ziyarete açıldı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Tekirdağ sahiline demirleyen, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı mayın avlama gemisi 'TCG Enez', ziyarete açıldı.

Kuruma noktasına gelen Naip Barajı'nda doluluk yağışlarla birlikte yüzde 22'ye yükseldi

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinin suyunu karşılayan ve yüzde 1'in altına düşerek ölü seviyeye gelen Naip Barajı'nda son yağışlarla birlikte doluluk oranı yüzde 22'ye yükseldi.

Edirne’de hububatta ‘kök çürüklüğü’ hastalığı görüldü

Türkiye Tarım Danışmanları Derneği (TAR-DER) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Uzman Tarım Danışmanı Ziraat Yüksek Mühendisi Lütfü Açar, Edirne’de buğday ekilişlerinde ‘kök çürüklüğü’ hastalığının görüldüğünü söyledi. Üreticileri hastalığa karşı uyaran Açar, “Edirne’de bu üretim sezonunun hububat üretimi için her ne kadar uygun gittiği söylense de maalesef ılık tabir edilebilecek bir kış dönemi yaşandı. Bu iklim şartlarında, kısmen erken ekilen ve özellikle erkenci çeşitlerde ciddi denilebilecek şekilde ‘kök çürüklüğü’ etmenleri görülmüştür" dedi.

Bakan Gürlek: Şüpheli hiçbir vaka unutulmaya terk edilmeyecek

Adalet Bakanı Akın Gürlek, "Güncel olarak başta Gülistan Doku, Rojin Kabaiş, Rabia Naz vakası olmak üzere çözümlenmeyi bekleyen ya da kamuoyunun yakından takip ettiği tüm hadiseler üzerine kararlılıkla gidilecektir. Hiçbir adli vaka, sahipsiz değildir. Şüpheli hiçbir vaka unutulmaya terk edilmeyecektir. Devlet, adaletin tecellisi için gereken tüm imkanları seferber etme iradesine sahiptir" dedi.

Çanakkale Kara Savaşları'nın 111'inci yıl dönümünde şehitler anıldı

ÇANAKKALE Kara Savaşları'nın 111'inci yıl dönümünde şehitler ve hayatını kaybeden yabancı askerler, Şehitler Abidesi'nde törenle anıldı.

İran, Umman Denizi'nde bir konteyner gemisini hedef aldı

İran güçlerinin, Umman Denizi'nde uyarıları dikkate almadığı gerekçesiyle bir konteyner gemisine ateş açtığı bildirildi.

TÜM HABERLER