© Malkara Haber © 2023

Arıcılar Fuara Gitmeye Hazırlanıyor

Malkaralı Arıcılar, Arıcılık Malzemeleri ve Arı Ürünleri Sanayicileri Derneği (Armasad) tarafından İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan ‘’1. ARMASAD ARICILIK FUARI’’na gitmeye hazırlanıyor. 28 Ocak 2017 Cumartesi günü sabah 08:30’da 14 Kasım Caddesi üzerindeki iş yerinin önünden otobüsle hareket edileceğini bildiren Tekirdağ Arıcılar Birliği Malkara İlçe Temsilcisi Nevzat Arıcan, ARMASAD tarafından düzenlenen Türkiye’nin en kapsamlı Arıcılık Fuarı 27-28-29/Ocak 2017 tarihlerinde düzenlenecek. İstanbul-Haliç Kongre Merkezi’nde yaklaşık 4 bin metre kare Açık ve Kapalı alanda gerçekleştirilecek Fuara katılım amacımız; ‘’Farklı ülkelerden ve yurdumuzun değişik yörelerinden gelen arı yetiştiricileriyle tanışmak, değişik bal ve arı ürünleri ile arıcılık makine ve ekipmanlarını tanımaktır. Katılmak isteyen arıcılarımızın 27 Ocak 2017 Cuma gününe kadar başvurmaları gerekiyor, dedi.

İlginizi Çekebilir

'TCG Enez' gemisi, Tekirdağ'da ziyarete açıldı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Tekirdağ sahiline demirleyen, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı mayın avlama gemisi 'TCG Enez', ziyarete açıldı.

Kuruma noktasına gelen Naip Barajı'nda doluluk yağışlarla birlikte yüzde 22'ye yükseldi

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinin suyunu karşılayan ve yüzde 1'in altına düşerek ölü seviyeye gelen Naip Barajı'nda son yağışlarla birlikte doluluk oranı yüzde 22'ye yükseldi.

Edirne’de hububatta ‘kök çürüklüğü’ hastalığı görüldü

Türkiye Tarım Danışmanları Derneği (TAR-DER) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Uzman Tarım Danışmanı Ziraat Yüksek Mühendisi Lütfü Açar, Edirne’de buğday ekilişlerinde ‘kök çürüklüğü’ hastalığının görüldüğünü söyledi. Üreticileri hastalığa karşı uyaran Açar, “Edirne’de bu üretim sezonunun hububat üretimi için her ne kadar uygun gittiği söylense de maalesef ılık tabir edilebilecek bir kış dönemi yaşandı. Bu iklim şartlarında, kısmen erken ekilen ve özellikle erkenci çeşitlerde ciddi denilebilecek şekilde ‘kök çürüklüğü’ etmenleri görülmüştür" dedi.

Bakan Gürlek: Şüpheli hiçbir vaka unutulmaya terk edilmeyecek

Adalet Bakanı Akın Gürlek, "Güncel olarak başta Gülistan Doku, Rojin Kabaiş, Rabia Naz vakası olmak üzere çözümlenmeyi bekleyen ya da kamuoyunun yakından takip ettiği tüm hadiseler üzerine kararlılıkla gidilecektir. Hiçbir adli vaka, sahipsiz değildir. Şüpheli hiçbir vaka unutulmaya terk edilmeyecektir. Devlet, adaletin tecellisi için gereken tüm imkanları seferber etme iradesine sahiptir" dedi.

Çanakkale Kara Savaşları'nın 111'inci yıl dönümünde şehitler anıldı

ÇANAKKALE Kara Savaşları'nın 111'inci yıl dönümünde şehitler ve hayatını kaybeden yabancı askerler, Şehitler Abidesi'nde törenle anıldı.

İran, Umman Denizi'nde bir konteyner gemisini hedef aldı

İran güçlerinin, Umman Denizi'nde uyarıları dikkate almadığı gerekçesiyle bir konteyner gemisine ateş açtığı bildirildi.

TÜM HABERLER