Az Kalsın Facia Yaşanıyordu
GündemTekirdağ’da bir benzin istasyonunda park halinde duran kamyona otomobil çarptı. Otomobil sürücüsü yaralandı.
Kaza, Tekirdağ-Malkara karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Tekirdağ-Malkara karayolu üzeri Seymenli Mahallesi kavşağında bulunan bir benzin istasyonuna girmek isteyen 34 BNE 052 plakalı otomobil sürücüsü Merve Beşer direksiyon hakimiyetini kaybetti. Daha sonra ise benzinlik içerisinde park halinde duran 42 GN 228 plakalı TIR’a arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle araçta bulunan sürücüsü Merve Beşer kaza yerine gelen ambulans ekipleri tarafından Tekirdağ Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Kazayla ilgili olarak polis ekiplerince soruşturma başlatıldı.
Erdi Kuru
İlginizi Çekebilir
İran, Umman Denizi'nde bir konteyner gemisini hedef aldı
İran güçlerinin, Umman Denizi'nde uyarıları dikkate almadığı gerekçesiyle bir konteyner gemisine ateş açtığı bildirildi.
İran'dan ABD'ye abluka tepkisi: Bu bir savaş eylemidir
İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, ABD'nin İran limanlarına yönelik ablukasını 'savaş eylemi' olarak nitelendirerek, “Ticari bir gemiyi vurmak ve mürettebatını rehin almak çok daha büyük bir ateşkes ihlalidir” dedi.
Flintlock-2026 Çok Uluslu Özel Kuvvetler Tatbikatı’nın deniz safhasında eğitimler gerçekleştirildi
Milli Savunma Bakanlığı, Libya’da düzenlenen Flintlock-2026 Çok Uluslu Özel Kuvvetler Tatbikatı’nın deniz safhasında ‘Helikopterden Halatla İniş Eğitimi’ ve ‘Gemi Zapt ve Müsadere Eğitimi’nin yapıldığını duyurdu.
İran: Tehditlerin gölgesinde müzakereyi kabul etmiyoruz
İran Meclis Başkanı Muhammed Bakır Kalibaf, ABD Başkanı Donald Trump'ın abluka uygulayarak müzakere masasını teslimiyet masasına dönüştürmeyi istediğini belirterek, “Tehditlerin gölgesinde müzakereyi kabul etmiyoruz” dedi.
Trump: İran müzakere etmezse hiç görülmemiş sorunlarla karşılaşacak
ABD Başkanı Donald Trump, İran’ın müzakere masasına oturacağından emin olduğunu belirterek, aksi takdirde Tahran yönetiminin ‘daha önce hiç görmediği türden sorunlarla karşılaşacağını’ söyledi.
İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: Taahhütlere sadık kalmak anlamlı bir diyaloğun temelidir
İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, taahhütlere sadık kalmanın anlamlı bir diyaloğun temeli olduğunu vurgulayarak, ülkede ABD’nin tutumuna yönelik derin tarihsel güvensizliğin sürdüğünü kaydetti.