© Malkara Haber © 2023

Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul Temsili Olarak Makam Koltuğunu Devretti

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında 23 Nisan 2019 Salı günü saat 09.30'da Belediye Başkanlığı Koltuğunu temsili olarak Hacı İlbey İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Cihan Efe Balkır’a bıraktı.

Temsili görev programında; Belediye Meclis Üyeleri Nuran Başkütük, Birsen Karataş, Bahadır Uysal, Mustafa Özer, Afşin Turan ve Erdem Mergü yer aldı.

Belediye Başkanlığı makam koltuğuna oturarak görevi devralan temsili başkan Cihan Efe Balkır; tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayarak, Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a proje, öneri ve düşüncelerini belirtip, çocuklar için yapmış olduğu etkinlikler dolayısıyla çok memnun olduklarını dile getirdi.

Temsili görev programı sonunda Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, temsili başkan Cihan Efe Balkır’a hediyesini takdim etti.

İlginizi Çekebilir

İran, Umman Denizi'nde bir konteyner gemisini hedef aldı

İran güçlerinin, Umman Denizi'nde uyarıları dikkate almadığı gerekçesiyle bir konteyner gemisine ateş açtığı bildirildi.

İran'dan ABD'ye abluka tepkisi: Bu bir savaş eylemidir

İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, ABD'nin İran limanlarına yönelik ablukasını 'savaş eylemi' olarak nitelendirerek, “Ticari bir gemiyi vurmak ve mürettebatını rehin almak çok daha büyük bir ateşkes ihlalidir” dedi.

Flintlock-2026 Çok Uluslu Özel Kuvvetler Tatbikatı’nın deniz safhasında eğitimler gerçekleştirildi

Milli Savunma Bakanlığı, Libya’da düzenlenen Flintlock-2026 Çok Uluslu Özel Kuvvetler Tatbikatı’nın deniz safhasında ‘Helikopterden Halatla İniş Eğitimi’ ve ‘Gemi Zapt ve Müsadere Eğitimi’nin yapıldığını duyurdu.

İran: Tehditlerin gölgesinde müzakereyi kabul etmiyoruz

İran Meclis Başkanı Muhammed Bakır Kalibaf, ABD Başkanı Donald Trump'ın abluka uygulayarak müzakere masasını teslimiyet masasına dönüştürmeyi istediğini belirterek, “Tehditlerin gölgesinde müzakereyi kabul etmiyoruz” dedi.

Trump: İran müzakere etmezse hiç görülmemiş sorunlarla karşılaşacak

ABD Başkanı Donald Trump, İran’ın müzakere masasına oturacağından emin olduğunu belirterek, aksi takdirde Tahran yönetiminin ‘daha önce hiç görmediği türden sorunlarla karşılaşacağını’ söyledi.

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: Taahhütlere sadık kalmak anlamlı bir diyaloğun temelidir

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, taahhütlere sadık kalmanın anlamlı bir diyaloğun temeli olduğunu vurgulayarak, ülkede ABD’nin tutumuna yönelik derin tarihsel güvensizliğin sürdüğünü kaydetti.

TÜM HABERLER