Bozuk Yollar Yenileniyor
GündemMalkara Belediyesi, ilçe genelinde üst ve alt yapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Alt yapı çalışmaları esnasında yollarda tahribatların yaşandığını ifade eden yetkililer; Üst yapının da yenilenmesi adına bozulan yollardaki bakım, onarım, asfaltlama ve parke taşı döşeme çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz.
Şehir içerisindeki tüm yollar yeniden modern bir görünüm kazanıyor. Bu arada ilçede “İncebey” lakaplı Müslüman bir hanımla evli “Rum Beyi” tarafından yaptırılan çeşme de onarılmış oldu. Osmanlı döneminde büyük bir yerleşim yeri olan Malkara’mızı tarihiyle iç içe modern bir ilçe haline getirmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Hizmetlerimiz devam ediyor, şeklinde konuştu.
Mahalle sakinleri de yaptıkları açıklamada; ilçeye yapılan hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
İlginizi Çekebilir
İran, Umman Denizi'nde bir konteyner gemisini hedef aldı
İran güçlerinin, Umman Denizi'nde uyarıları dikkate almadığı gerekçesiyle bir konteyner gemisine ateş açtığı bildirildi.
İran'dan ABD'ye abluka tepkisi: Bu bir savaş eylemidir
İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, ABD'nin İran limanlarına yönelik ablukasını 'savaş eylemi' olarak nitelendirerek, “Ticari bir gemiyi vurmak ve mürettebatını rehin almak çok daha büyük bir ateşkes ihlalidir” dedi.
Flintlock-2026 Çok Uluslu Özel Kuvvetler Tatbikatı’nın deniz safhasında eğitimler gerçekleştirildi
Milli Savunma Bakanlığı, Libya’da düzenlenen Flintlock-2026 Çok Uluslu Özel Kuvvetler Tatbikatı’nın deniz safhasında ‘Helikopterden Halatla İniş Eğitimi’ ve ‘Gemi Zapt ve Müsadere Eğitimi’nin yapıldığını duyurdu.
İran: Tehditlerin gölgesinde müzakereyi kabul etmiyoruz
İran Meclis Başkanı Muhammed Bakır Kalibaf, ABD Başkanı Donald Trump'ın abluka uygulayarak müzakere masasını teslimiyet masasına dönüştürmeyi istediğini belirterek, “Tehditlerin gölgesinde müzakereyi kabul etmiyoruz” dedi.
Trump: İran müzakere etmezse hiç görülmemiş sorunlarla karşılaşacak
ABD Başkanı Donald Trump, İran’ın müzakere masasına oturacağından emin olduğunu belirterek, aksi takdirde Tahran yönetiminin ‘daha önce hiç görmediği türden sorunlarla karşılaşacağını’ söyledi.
İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: Taahhütlere sadık kalmak anlamlı bir diyaloğun temelidir
İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, taahhütlere sadık kalmanın anlamlı bir diyaloğun temeli olduğunu vurgulayarak, ülkede ABD’nin tutumuna yönelik derin tarihsel güvensizliğin sürdüğünü kaydetti.