Bu Defa Ceza İçin Durdurmadılar!
AsayişMalkara ilçesinde Polis ekipleri şehir içinde oluşturdukları kontrol noktalarında durdurdukları araç sürücülerine ve yolcularına şeker ve çikolata ikram ettiler.
İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından ülke genelinde her yıl düzenli olarak 5-11 Mayıs tarihleri arasında yapılan “Karayolu Trafik Güvenliği” ve “Karayolu Trafik Haftası” Malkara ilçesinde de başladı. Malkara İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Polis ekipleri tarafından ilçe merkezinde çeşitli noktalarda trafik uygulaması başlatıldı. Yapılan uygulamalarda durdurulan araç sürücülerine ve yolcularına çikolata ve şeker ikram ettiler. Araç sürücülerine ise trafik kurallarına uyulması gerektiklerini, emniyet kemerinin önemi, aşırı hız yapmamaları, karayolu trafik güvenliği ve yayalara öncelik verilmesi gerektiği söylenerek el broşürleri dağıtıldı.
Trafik uygulamasına takılan, karanfil, kolonya ve çikolata ikramı yapılan sürücüler ise, böyle bir uygulamadan oldukça memnun olduklarını belirterek, kurallara uyacaklarını ifade ettiler.
İlginizi Çekebilir
Göçmenleri taşıyan araç takla attı: 1 ölü, 10 yaralı
Edirne'nin Lalapaşa ilçesinde düzensiz göçmenlerin taşındığı hafif ticari aracın takla attığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı.
Malkara'da 870 litre sahte içki ele geçirildi
Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde polisin bir evde yaptığı aramada 870 litre sahte içki ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı.
Malkara'da çiftlik evinde kaçak tütün ele geçirildi: 2 gözaltı
Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde jandarmanın çiftlik evinde yaptığı aramada kaçak tütün ve tütün ürünleri ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı.
Jandarmanın uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonlarında 9 gözaltı
Edirne'de, jandarma tarafından düzenlenen operasyonlarda bir miktar uyuşturucu madde, silah, mühimmat ve gümrük kaçağı parfüm ele geçirilirken, 9 şüpheli gözaltına alındı.
Hafif ticari araçla otomobil çarpıştı: 1 yaralı
Edirne'nin Keşan ilçesinde hafif ticari araçla otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.
Lüleburgaz'da otomobil tarlaya uçtu: 1 ölü, 1 yaralı
Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde, kontrolden çıkarak tarlaya uçan otomobilin sürücüsü Murat Geren (21) yaşamını yitirdi, 1 kişi de yaralandı.