© Malkara Haber © 2023

‘’Dur’’ İhtarına Uymayan Sürücü Yakalandı

Tekirdağ’da “dur’” ihtarına uymayan sürücü Malkara Polis ekipleri tarafından durdurularak yakalandı. Malkara ilçesinde meydana gelen olayda, Tekirdağ’da yapılan asayiş ve trafik uygulamasında sürücü dur ihtarına uymadı. Malkara ilçesine kadar süren kovalamacada, Malkara Polisi ve Bölge trafik ekipleri tarafından ilçe girişinde kamyon ve tırlar ile diğer araçlar arka arkaya istiflenerek D-110 karayolu kapatıldı. Küçük Sanayi Sitesi girişinde polisler 48 Y …. Plakalı otomobilin önünü keserek durdurdu. Otomobil sürücüsü Ö.F.Ö ile yanında yolcu olarak bulunan H.K. ve E.K. ekipler tarafından gözaltına alınarak ifadeleri alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Şahısların çeşitli suçlardan sabıkaları olduğu, H.K. isimli şahısın ise uyuşturucu madde ticareti yapmaktan yakalanması olduğu tespit edilmiş olup ifadesi alındıktan sonra adli mercilere sevk edildiği öğrenildi. Polis tarafından soruşturma devam ediyor. Erdi KURU | DEVRİM

İlginizi Çekebilir

'TCG Enez' gemisi, Tekirdağ'da ziyarete açıldı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Tekirdağ sahiline demirleyen, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı mayın avlama gemisi 'TCG Enez', ziyarete açıldı.

Kuruma noktasına gelen Naip Barajı'nda doluluk yağışlarla birlikte yüzde 22'ye yükseldi

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinin suyunu karşılayan ve yüzde 1'in altına düşerek ölü seviyeye gelen Naip Barajı'nda son yağışlarla birlikte doluluk oranı yüzde 22'ye yükseldi.

Edirne’de hububatta ‘kök çürüklüğü’ hastalığı görüldü

Türkiye Tarım Danışmanları Derneği (TAR-DER) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Uzman Tarım Danışmanı Ziraat Yüksek Mühendisi Lütfü Açar, Edirne’de buğday ekilişlerinde ‘kök çürüklüğü’ hastalığının görüldüğünü söyledi. Üreticileri hastalığa karşı uyaran Açar, “Edirne’de bu üretim sezonunun hububat üretimi için her ne kadar uygun gittiği söylense de maalesef ılık tabir edilebilecek bir kış dönemi yaşandı. Bu iklim şartlarında, kısmen erken ekilen ve özellikle erkenci çeşitlerde ciddi denilebilecek şekilde ‘kök çürüklüğü’ etmenleri görülmüştür" dedi.

Bakan Gürlek: Şüpheli hiçbir vaka unutulmaya terk edilmeyecek

Adalet Bakanı Akın Gürlek, "Güncel olarak başta Gülistan Doku, Rojin Kabaiş, Rabia Naz vakası olmak üzere çözümlenmeyi bekleyen ya da kamuoyunun yakından takip ettiği tüm hadiseler üzerine kararlılıkla gidilecektir. Hiçbir adli vaka, sahipsiz değildir. Şüpheli hiçbir vaka unutulmaya terk edilmeyecektir. Devlet, adaletin tecellisi için gereken tüm imkanları seferber etme iradesine sahiptir" dedi.

Çanakkale Kara Savaşları'nın 111'inci yıl dönümünde şehitler anıldı

ÇANAKKALE Kara Savaşları'nın 111'inci yıl dönümünde şehitler ve hayatını kaybeden yabancı askerler, Şehitler Abidesi'nde törenle anıldı.

İran, Umman Denizi'nde bir konteyner gemisini hedef aldı

İran güçlerinin, Umman Denizi'nde uyarıları dikkate almadığı gerekçesiyle bir konteyner gemisine ateş açtığı bildirildi.

TÜM HABERLER