© Malkara Haber © 2023

HIRSIZLAR BU DEFA ELLERİ BOŞ DÖNDÜ

Malkara ilçesi Hacısungur Mahallesinde yaşanan hırsızlık olayında, markette sigara ve kasada para bulamayan hırsızlar neye uğradıklarını şaşırdı. Olay, ilçeye bağlı Hacısungur Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Günal Kazanç’a ait Market’e sabah saatlerinde kişi veya kişiler tarafından soyulmak istenildi. Cumartesi sabahı saat 7.30 sularında meydana gelen olayda, marketin camının kırılmış ve içerisinin dağınık olduğunu fark eden vatandaşlar durumu dükkân sahibine bildirdi. Market sahibi Günal Kazanç olay yerine gelmesiyle gördüğü manzaradan sonra durumu Malkara İlçe Jandarma Komutanlığına bildirdi. Olay yerine kısa sürede intikal eden Asayiş ve Olay Yeri İnceleme Ekipleri tarafından parmak izi çalışması yaptı.

PARA BULAMAYAN HIRSIZLAR FINDIK FISTIK ÇALDILAR

Olay ile ilgili açıklamalarda bulunan Market sahibi Günal Kazanç; Çok şükür ciddi bir kaybımız yok. Her gece Kasa’da bulunan paraları ve sigaraları yanımıza alıyorduk. Hırsızlar marketi soymaya kalkıştığında bir şey bulamayınca duvardaki televizyonu çalmaya çalışmışlar. Fakat o da ağır geldiğinden dolayı alamamışlar. Sadece kuruyemişlerden bazılarını almışlar. Yargı önünde hesap verecekler. Kesinlikle şikâyetçiyiz. Bundan sonra gerekli tedbirleri alacağız, şeklinde ifadelerini dile getirdi. İlçe Jandarma ekipleri tarafından hırsızlık olayın karışan kişilere yönelik yakalama çalışması başlattı. Erdi KURU | DEVRİM  

İlginizi Çekebilir

'TCG Enez' gemisi, Tekirdağ'da ziyarete açıldı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Tekirdağ sahiline demirleyen, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı mayın avlama gemisi 'TCG Enez', ziyarete açıldı.

Kuruma noktasına gelen Naip Barajı'nda doluluk yağışlarla birlikte yüzde 22'ye yükseldi

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinin suyunu karşılayan ve yüzde 1'in altına düşerek ölü seviyeye gelen Naip Barajı'nda son yağışlarla birlikte doluluk oranı yüzde 22'ye yükseldi.

Edirne’de hububatta ‘kök çürüklüğü’ hastalığı görüldü

Türkiye Tarım Danışmanları Derneği (TAR-DER) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Uzman Tarım Danışmanı Ziraat Yüksek Mühendisi Lütfü Açar, Edirne’de buğday ekilişlerinde ‘kök çürüklüğü’ hastalığının görüldüğünü söyledi. Üreticileri hastalığa karşı uyaran Açar, “Edirne’de bu üretim sezonunun hububat üretimi için her ne kadar uygun gittiği söylense de maalesef ılık tabir edilebilecek bir kış dönemi yaşandı. Bu iklim şartlarında, kısmen erken ekilen ve özellikle erkenci çeşitlerde ciddi denilebilecek şekilde ‘kök çürüklüğü’ etmenleri görülmüştür" dedi.

Bakan Gürlek: Şüpheli hiçbir vaka unutulmaya terk edilmeyecek

Adalet Bakanı Akın Gürlek, "Güncel olarak başta Gülistan Doku, Rojin Kabaiş, Rabia Naz vakası olmak üzere çözümlenmeyi bekleyen ya da kamuoyunun yakından takip ettiği tüm hadiseler üzerine kararlılıkla gidilecektir. Hiçbir adli vaka, sahipsiz değildir. Şüpheli hiçbir vaka unutulmaya terk edilmeyecektir. Devlet, adaletin tecellisi için gereken tüm imkanları seferber etme iradesine sahiptir" dedi.

Çanakkale Kara Savaşları'nın 111'inci yıl dönümünde şehitler anıldı

ÇANAKKALE Kara Savaşları'nın 111'inci yıl dönümünde şehitler ve hayatını kaybeden yabancı askerler, Şehitler Abidesi'nde törenle anıldı.

İran, Umman Denizi'nde bir konteyner gemisini hedef aldı

İran güçlerinin, Umman Denizi'nde uyarıları dikkate almadığı gerekçesiyle bir konteyner gemisine ateş açtığı bildirildi.

TÜM HABERLER