© Malkara Haber © 2023

Hafta Sonu Yine Elektrik Kesintisi

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde elektrik kesintileri devam ediyor. 44 Mahalleye hafta sonu elektrikler verilmeyecek. TREDAŞ Tekirdağ Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, TEİAŞ kaynaklı bakım çalışması nedeniyle Merkez’de bulunan 4 mahalle olmak üzere toplamda 44 mahalleye 08.10.2017 Pazar günü 08.00 ile 14.00 saatleri arasında 6 saat elektrik verilemeyeceğini belirterek, 15 bin 286 abonenin etkileneceğini belirtti. Elektrik kesintisinden etkilenecek olan mahaller ise, Hacıevhat, Gazibey, Yeni Mahalle, Camiatik, Sarnıç, Kiremitlik, Alaybey, Sarıpolat, Kozyörük, Ahmetpaşa, Sarıyar, Deveci, İbrice, Güneşli, Izgar, Kuyucu, Hasköy, Kürtüllü, Dolu, Hemit, Elmalı, Şahin, Gözsüz, Hacısungur, Gönence, Pirinççeşme,Yörücek, Yaylaköy, Çavuşköy, Mestanlar, Yaylagöne, Bağpınarı, İshakça, Allıışık, Tekkeköy, Yılanlı, Karacahalil, Kadıköy, Danişment, Demircili, Batkın, Doğanköy, Haliç, Karacagür Mahalleri etkilenecek.  

İlginizi Çekebilir

'TCG Enez' gemisi, Tekirdağ'da ziyarete açıldı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Tekirdağ sahiline demirleyen, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı mayın avlama gemisi 'TCG Enez', ziyarete açıldı.

Kuruma noktasına gelen Naip Barajı'nda doluluk yağışlarla birlikte yüzde 22'ye yükseldi

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinin suyunu karşılayan ve yüzde 1'in altına düşerek ölü seviyeye gelen Naip Barajı'nda son yağışlarla birlikte doluluk oranı yüzde 22'ye yükseldi.

Edirne’de hububatta ‘kök çürüklüğü’ hastalığı görüldü

Türkiye Tarım Danışmanları Derneği (TAR-DER) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Uzman Tarım Danışmanı Ziraat Yüksek Mühendisi Lütfü Açar, Edirne’de buğday ekilişlerinde ‘kök çürüklüğü’ hastalığının görüldüğünü söyledi. Üreticileri hastalığa karşı uyaran Açar, “Edirne’de bu üretim sezonunun hububat üretimi için her ne kadar uygun gittiği söylense de maalesef ılık tabir edilebilecek bir kış dönemi yaşandı. Bu iklim şartlarında, kısmen erken ekilen ve özellikle erkenci çeşitlerde ciddi denilebilecek şekilde ‘kök çürüklüğü’ etmenleri görülmüştür" dedi.

Bakan Gürlek: Şüpheli hiçbir vaka unutulmaya terk edilmeyecek

Adalet Bakanı Akın Gürlek, "Güncel olarak başta Gülistan Doku, Rojin Kabaiş, Rabia Naz vakası olmak üzere çözümlenmeyi bekleyen ya da kamuoyunun yakından takip ettiği tüm hadiseler üzerine kararlılıkla gidilecektir. Hiçbir adli vaka, sahipsiz değildir. Şüpheli hiçbir vaka unutulmaya terk edilmeyecektir. Devlet, adaletin tecellisi için gereken tüm imkanları seferber etme iradesine sahiptir" dedi.

Çanakkale Kara Savaşları'nın 111'inci yıl dönümünde şehitler anıldı

ÇANAKKALE Kara Savaşları'nın 111'inci yıl dönümünde şehitler ve hayatını kaybeden yabancı askerler, Şehitler Abidesi'nde törenle anıldı.

İran, Umman Denizi'nde bir konteyner gemisini hedef aldı

İran güçlerinin, Umman Denizi'nde uyarıları dikkate almadığı gerekçesiyle bir konteyner gemisine ateş açtığı bildirildi.

TÜM HABERLER