© Malkara Haber © 2023

Haydi Türkiye… Eyfel’i kırmızı beyaza boyayalım

Tüm dünyanın heyecanla beklediği Avrupa Futbol Şampiyonası Euro 2016 bu akşam TSİ 22:00'de oynanacak Fransa - Romanya mücadelesi ile başlıyor. 1 ay sürecek organizasyon boyunca twitter'da en çok destek alan ülkenin renkleri Fransa'nın simgesi olan Eyfel Kulesi'ni kaplayacak. Bizlerin de Eyfel'i hergün kırmızı beyaz'a boyamamız için twitter'da yapmamız gereken çok basit: Atılacak tweetlerde #TUR hashtag’i kullanılmalı.

Fransa’nın simgesi olan Eyfel Kulesi, EURO 2016’da her gün en çok konuşulan ülkelerin renklerine bürünecek. Bu akşam TSİ 22:00’de oynanacak Fransa – Romanya maçı ile başlayacak Avrupa Şampiyonası için geri sayıma geçilirken turnuvaya katılacak takımlar için Twitter üzerinden kullanılacak emojiler de belli oldu. UEFA tarafından yapılan duyuruda 24 ülkenin emojileri açıklandı. Twitter kullanıcılarını destekledikleri takımları hasgtagler üzerinden belirtebilecek. Bu bağlamda milli takımımız için #TUR hashtag’i kullanılacak. Eyfel en çok konuşulan takımın renklerine bürünecek EURO 2016 boyunca turnuvanın düzenleneceği Fransa’nın simgesi olan Eyfel Kulesi o gün en çok konuşulan ülkenin renkleribe bürünecek. Twitter trafiğinde maçların olduğu gün A Milli Takımımız en çok konuşulan takım olur ise Eyfel kırmızı beyaz olacak. Bunun yapmamız gereken çok basit: Atılacak her tweette #TUR hashtag’i kullanılmalı. Haydi Türkiye… Eyfel’i her gün kırmızı – beyaza boyayalım. Kaynak: amkspor  

İlginizi Çekebilir

'TCG Enez' gemisi, Tekirdağ'da ziyarete açıldı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Tekirdağ sahiline demirleyen, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı mayın avlama gemisi 'TCG Enez', ziyarete açıldı.

Kuruma noktasına gelen Naip Barajı'nda doluluk yağışlarla birlikte yüzde 22'ye yükseldi

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinin suyunu karşılayan ve yüzde 1'in altına düşerek ölü seviyeye gelen Naip Barajı'nda son yağışlarla birlikte doluluk oranı yüzde 22'ye yükseldi.

Edirne’de hububatta ‘kök çürüklüğü’ hastalığı görüldü

Türkiye Tarım Danışmanları Derneği (TAR-DER) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Uzman Tarım Danışmanı Ziraat Yüksek Mühendisi Lütfü Açar, Edirne’de buğday ekilişlerinde ‘kök çürüklüğü’ hastalığının görüldüğünü söyledi. Üreticileri hastalığa karşı uyaran Açar, “Edirne’de bu üretim sezonunun hububat üretimi için her ne kadar uygun gittiği söylense de maalesef ılık tabir edilebilecek bir kış dönemi yaşandı. Bu iklim şartlarında, kısmen erken ekilen ve özellikle erkenci çeşitlerde ciddi denilebilecek şekilde ‘kök çürüklüğü’ etmenleri görülmüştür" dedi.

Bakan Gürlek: Şüpheli hiçbir vaka unutulmaya terk edilmeyecek

Adalet Bakanı Akın Gürlek, "Güncel olarak başta Gülistan Doku, Rojin Kabaiş, Rabia Naz vakası olmak üzere çözümlenmeyi bekleyen ya da kamuoyunun yakından takip ettiği tüm hadiseler üzerine kararlılıkla gidilecektir. Hiçbir adli vaka, sahipsiz değildir. Şüpheli hiçbir vaka unutulmaya terk edilmeyecektir. Devlet, adaletin tecellisi için gereken tüm imkanları seferber etme iradesine sahiptir" dedi.

Çanakkale Kara Savaşları'nın 111'inci yıl dönümünde şehitler anıldı

ÇANAKKALE Kara Savaşları'nın 111'inci yıl dönümünde şehitler ve hayatını kaybeden yabancı askerler, Şehitler Abidesi'nde törenle anıldı.

İran, Umman Denizi'nde bir konteyner gemisini hedef aldı

İran güçlerinin, Umman Denizi'nde uyarıları dikkate almadığı gerekçesiyle bir konteyner gemisine ateş açtığı bildirildi.

TÜM HABERLER