Hayrabolu’da Uyuşturucuya Geçit Yok!
AsayişTekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde Jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda Hint Keneviri ele geçirilirken, 4 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre; Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Hayrabolu İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerinin ilçeye bağlı Karakavak Mahallesine ortaklaşa operasyon düzenledi. Öküzcü mevkiinde bulunan tarlalara yapılan baskın sonucu Hint Keneviri ekildiği belirlendi.
Yaklaşık 3 aydır fiziki ve teknik takip sonucu uyuşturucu ekimi yapan E.U. (37), İ.K. (50), C.L. (35) ve Ç.C. (31) olduğunu belirledi. Şüphelilerin evlerinde narkotik detektör köpekler ile yapılan aramada 37 kilo 240 gram kubar, 300 gram toz esrar ile 16 bin 480 kök kenevir ele geçirildi. Kenevir ekiminde kullanılan su motoru, 200 metre su borusu ve 5 adet fıskiyelere el konuldu.
Gözaltına alınan 4 kişinin soruşturması devam ettiği öğrenildi.
İlginizi Çekebilir
Göçmenleri taşıyan araç takla attı: 1 ölü, 10 yaralı
Edirne'nin Lalapaşa ilçesinde düzensiz göçmenlerin taşındığı hafif ticari aracın takla attığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı.
Malkara'da 870 litre sahte içki ele geçirildi
Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde polisin bir evde yaptığı aramada 870 litre sahte içki ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı.
Malkara'da çiftlik evinde kaçak tütün ele geçirildi: 2 gözaltı
Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde jandarmanın çiftlik evinde yaptığı aramada kaçak tütün ve tütün ürünleri ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı.
Jandarmanın uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonlarında 9 gözaltı
Edirne'de, jandarma tarafından düzenlenen operasyonlarda bir miktar uyuşturucu madde, silah, mühimmat ve gümrük kaçağı parfüm ele geçirilirken, 9 şüpheli gözaltına alındı.
Hafif ticari araçla otomobil çarpıştı: 1 yaralı
Edirne'nin Keşan ilçesinde hafif ticari araçla otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.
Lüleburgaz'da otomobil tarlaya uçtu: 1 ölü, 1 yaralı
Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde, kontrolden çıkarak tarlaya uçan otomobilin sürücüsü Murat Geren (21) yaşamını yitirdi, 1 kişi de yaralandı.