© Malkara Haber © 2023

Kapalı Pazar Yeri İhalesi 3 Ekim’de

Malkara Kapalı Pazar Yeri yapım işinin ihalesi 3 Ekim 2017 Salı günü saat 11.00’de Belediye Meclis Odasında açık ihale usulü ile gerçekleştirilecektir. Camiatik Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi’nde Malkara Belediyesi’ne ait taşınmaz üzerine uygulanması planlanan Kapalı Pazar Yeri projesi detayları açıklandı. 32.670 m² taşınmaz üzerine kurulacak olup, içerisinde bodrum kat, zemin kat, 1. ve 2. kat olarak toplam 4 kattan oluşacak. Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “15 Temmuz 2013 tarihinde Belediye Başkanlığı aday adaylığımı açıkladığımda, ekibimle birlikte yaptığımız çalışma sonucu olarak ajandamızda Malkara’mızın temel gereksinimlerini belirlemiştik. Halkımızın teveccühü ile göreve getirildiğimiz tarihten itibaren halkımıza vaat ettiğimiz yatırımları imkânlar dâhilinde gerçekleştirmeye başladık. Otogar, Aile Yaşam Merkezi, Kombine Et Tesisi, Kapalı Pazar Yeri gibi uzun yıllardır vaat edilmesine rağmen adım atılmayan, aciliyeti olan projeler önceliğimiz olmuştur. Söz konusu yatırımlar hemşerilerimizin uzun yıllardır talep ettiği ve beklediği projelerdir. Gelişen, büyüyen ilçemizin istihdam ve sosyal yaşamına katkı sunacak olan tüm projelerimizin imalatı hızla tamamlanmaktadır. Modern Pazar Yeri ilçemiz için hayırlı olsun. Malkaralı hemşehrilerimizin hijyenik, sağlıklı ve güvenli ortamda alışveriş yapabileceği, pazarcı esnafımızın bereketinin artacağı tesisin en kısa zamanda temelini atarak imalatını tamamlamayı hedefliyoruz.” dedi.  

İlginizi Çekebilir

'TCG Enez' gemisi, Tekirdağ'da ziyarete açıldı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Tekirdağ sahiline demirleyen, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı mayın avlama gemisi 'TCG Enez', ziyarete açıldı.

Kuruma noktasına gelen Naip Barajı'nda doluluk yağışlarla birlikte yüzde 22'ye yükseldi

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinin suyunu karşılayan ve yüzde 1'in altına düşerek ölü seviyeye gelen Naip Barajı'nda son yağışlarla birlikte doluluk oranı yüzde 22'ye yükseldi.

Edirne’de hububatta ‘kök çürüklüğü’ hastalığı görüldü

Türkiye Tarım Danışmanları Derneği (TAR-DER) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Uzman Tarım Danışmanı Ziraat Yüksek Mühendisi Lütfü Açar, Edirne’de buğday ekilişlerinde ‘kök çürüklüğü’ hastalığının görüldüğünü söyledi. Üreticileri hastalığa karşı uyaran Açar, “Edirne’de bu üretim sezonunun hububat üretimi için her ne kadar uygun gittiği söylense de maalesef ılık tabir edilebilecek bir kış dönemi yaşandı. Bu iklim şartlarında, kısmen erken ekilen ve özellikle erkenci çeşitlerde ciddi denilebilecek şekilde ‘kök çürüklüğü’ etmenleri görülmüştür" dedi.

Bakan Gürlek: Şüpheli hiçbir vaka unutulmaya terk edilmeyecek

Adalet Bakanı Akın Gürlek, "Güncel olarak başta Gülistan Doku, Rojin Kabaiş, Rabia Naz vakası olmak üzere çözümlenmeyi bekleyen ya da kamuoyunun yakından takip ettiği tüm hadiseler üzerine kararlılıkla gidilecektir. Hiçbir adli vaka, sahipsiz değildir. Şüpheli hiçbir vaka unutulmaya terk edilmeyecektir. Devlet, adaletin tecellisi için gereken tüm imkanları seferber etme iradesine sahiptir" dedi.

Çanakkale Kara Savaşları'nın 111'inci yıl dönümünde şehitler anıldı

ÇANAKKALE Kara Savaşları'nın 111'inci yıl dönümünde şehitler ve hayatını kaybeden yabancı askerler, Şehitler Abidesi'nde törenle anıldı.

İran, Umman Denizi'nde bir konteyner gemisini hedef aldı

İran güçlerinin, Umman Denizi'nde uyarıları dikkate almadığı gerekçesiyle bir konteyner gemisine ateş açtığı bildirildi.

TÜM HABERLER