© Malkara Haber © 2023

Kaymakam ALTIN; Malkara Halkını Demokrasi Yürüyüşüne Davet Etti

Malkara Kaymakamı Osman Altın, Türkiye Cumhuriyetini ele geçirmeye çalışan hain darbecilere karşı ilçedeki tüm devlet kurumları mensupları ile siyasi partileri ve Sivil Toplum Örgütlerini ''DEMOKRASİ YÜRÜYÜŞÜNE'' davet etti. Bugün, Kaymakamlık makamında ilçedeki Kurum Müdürleri ve Sivil Toplum Kuruluşlarıyla bir araya gelen Kaymakam Altın yaptığı konuşmada; ''Gün birlik olma günüdür. Devletimizi parçalayıp yıkmak isteyen bu hainlere karşı tepkimizi ve dik duruşumuzu göstermek maksadıyla bu akşam saat 20:00'da tüm Malkara halkını Hükümet Konağı önünden başlatacağımız ''DEMOKRASİ YÜRÜYÜŞÜNE'' davet ediyorum, dedi. Haber: Erdi KURU - Önder TABAK      

İlginizi Çekebilir

'TCG Enez' gemisi, Tekirdağ'da ziyarete açıldı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Tekirdağ sahiline demirleyen, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı mayın avlama gemisi 'TCG Enez', ziyarete açıldı.

Kuruma noktasına gelen Naip Barajı'nda doluluk yağışlarla birlikte yüzde 22'ye yükseldi

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinin suyunu karşılayan ve yüzde 1'in altına düşerek ölü seviyeye gelen Naip Barajı'nda son yağışlarla birlikte doluluk oranı yüzde 22'ye yükseldi.

Edirne’de hububatta ‘kök çürüklüğü’ hastalığı görüldü

Türkiye Tarım Danışmanları Derneği (TAR-DER) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Uzman Tarım Danışmanı Ziraat Yüksek Mühendisi Lütfü Açar, Edirne’de buğday ekilişlerinde ‘kök çürüklüğü’ hastalığının görüldüğünü söyledi. Üreticileri hastalığa karşı uyaran Açar, “Edirne’de bu üretim sezonunun hububat üretimi için her ne kadar uygun gittiği söylense de maalesef ılık tabir edilebilecek bir kış dönemi yaşandı. Bu iklim şartlarında, kısmen erken ekilen ve özellikle erkenci çeşitlerde ciddi denilebilecek şekilde ‘kök çürüklüğü’ etmenleri görülmüştür" dedi.

Bakan Gürlek: Şüpheli hiçbir vaka unutulmaya terk edilmeyecek

Adalet Bakanı Akın Gürlek, "Güncel olarak başta Gülistan Doku, Rojin Kabaiş, Rabia Naz vakası olmak üzere çözümlenmeyi bekleyen ya da kamuoyunun yakından takip ettiği tüm hadiseler üzerine kararlılıkla gidilecektir. Hiçbir adli vaka, sahipsiz değildir. Şüpheli hiçbir vaka unutulmaya terk edilmeyecektir. Devlet, adaletin tecellisi için gereken tüm imkanları seferber etme iradesine sahiptir" dedi.

Çanakkale Kara Savaşları'nın 111'inci yıl dönümünde şehitler anıldı

ÇANAKKALE Kara Savaşları'nın 111'inci yıl dönümünde şehitler ve hayatını kaybeden yabancı askerler, Şehitler Abidesi'nde törenle anıldı.

İran, Umman Denizi'nde bir konteyner gemisini hedef aldı

İran güçlerinin, Umman Denizi'nde uyarıları dikkate almadığı gerekçesiyle bir konteyner gemisine ateş açtığı bildirildi.

TÜM HABERLER