© Malkara Haber © 2023

Kaymakam Karahan’dan Mahalle Ziyaretleri

Malkara ilçe Kaymakamı Erkan Karahan, Hemit, Kürtüllü ve Hasköy Mahallelerin ziyaret ederek, vatandaşlar ile sohbet etti.

Kaymakam Karahan’a ziyaretler sırasında İlçe Jandarma Komutanı Murat Kızıltan, İlçe Emniyet Müdürü Sertan Topkaya, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Pasin Akbulut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Saraç, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdür Selda Köroğlu, İlçe Sağlık Müdürü Refet Çeviker ve İlçe Müftüsü Safi Çınar eşlik etti.

Mahalle ziyaretlerinde bir süre vatandaşlar ile sohbet eden Kaymakam Erkan Karahan, Mahalle halkının sıkıntılarını dinledi. Daha sonra ise Hemit İlk ve Orta Okulunu ziyaret ederek öğrencilere kitap hediye etti.

Ayrıca, Hasköy Mahallesinde yaşayan Kıbrıs Gazisi Salim Fidan ve ailesine ziyaretlerde bulundu.

İlginizi Çekebilir

Tekirdağ'da 'Ayçiçeği Foto Safari' etkinliği düzenlendi

TEKİRDAĞ İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından 'Tekirdağ Ayçiçeği Foto Safari' etkinliği düzenlendi. Mankenlerin sarı renkli tarlalarda poz verdiği etkinlikte fotoğraf tutkunları en güzel kareyi yakalamak için birbirleriyle yarıştı.

Tekirdağ'da 800 keklik doğaya salındı

Tekirdağ'da, Afyonkarahisar Yaban Hayvanı Üretim Çiftliği'nden alınan 800 keklik, kırsal 40 mahallede doğaya salındı.

Genel Müdür İbiş: UNESCO'da en çok unsuru bulunan 4'üncü ülkeyiz

Kültür ve Turizm Bakanlığı Araştırma ve Eğitim Genel Müdürü Okan İbiş, kültürel mirasın en önemli alanlarından birisinin 'Somut Olmayan Kültürel Miras' olduğunu belirterek, "Yapmış olduğumuz yoğun çalışmalar ve temaslar neticesinde 21 kadim kültürel değerimizi UNESCO listelerine kaydettirerek, UNESCO listelerinde en çok unsur bulunan 4'üncü ülke olmanın gururunu yaşıyoruz" dedi.

Tekirdağ'da kırmızı akan kanalda inceleme

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde Çorlu Deresi'ne dökülen su kanalının kırmızı renge bürünmesiyle ilgili Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü inceleme başlattı.

Atıklardan siyaha dönüşerek Marmara Denizi'ne akan Kınıklı Deresi'nde inceleme

Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinden geçen Kınıklı Deresi, dünden itibaren atıklar nedeniyle siyaha bürünerek Marmara Denizi'ne akmaya başladı. Derenin kirletilmesiyle ilgili bugün de çalışmalar devam etti. Tekirdağ ve İstanbul Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü ekipleri, sudan numuneler alıp, çevredeki fabrikalarda incelemelerde bulundu.

Edirne'de '1'inci Klasik Otomobil Balkan Turu' başladı

Edirne'de Trakya Üniversitesi (TÜ) ve Antika Otomobil Federasyonu tarafından düzenlenen 1'inci Klasik Otomobil Balkan Turu başladı. Üniversite önünden start alan 18 klasik otomobil sahibi, Kapıkule Sınır Kapısı'ndan çıkış yaparak, Bulgaristan'a gidecek.

TÜM HABERLER