MALKARA’DA KAZA: 4 YARALI
GündemMalkara ilçesinde hafif ticari araç ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kaza ’da dört kişi yaralandı.
Kaza, Malkara-Tekirdağ Karayolu’nun 11’inci kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre, Keşan istikametinden Tekirdağ’a seyir halinde olan 16 DE 067 plakalı kapalı kasa minibüs sürücüsü Ayhan Ö. Direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu duble yolun ortasında bulunan su kanalını aşarak karşı yönden gelen İsmail B. İdaresindeki 22 RS 828 plakalı hafif ticari araç ile kafa kafaya çarpıştı.
Çarpışmanın etkisiyle her iki araçta sıkışan sürücü ve yolcular, kaza kırım ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden çıkarıldı. Sağlık ekipleri tarafından yaralılar ambulanslarla Malkara Devlet Hastanesine kaldırıldı. Buradan yapılan ilk müdahalenin ardından Minibüste bulunan Ayhan Ö. İle yanında bulunan eşi Hatice Ö. Tekirdağ Devlet Hastanesine, hafif ticari araçta bulunan İsmail B. İle yanında yolcu olarak bulunan Ali Osman Ö. ise Namık Kemal Üniversitesi Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı.
Kazayla ilgili Bölge Trafik ile Jandarma ekipleri soruşturma başlattı.
İlginizi Çekebilir
İran, Umman Denizi'nde bir konteyner gemisini hedef aldı
İran güçlerinin, Umman Denizi'nde uyarıları dikkate almadığı gerekçesiyle bir konteyner gemisine ateş açtığı bildirildi.
İran'dan ABD'ye abluka tepkisi: Bu bir savaş eylemidir
İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, ABD'nin İran limanlarına yönelik ablukasını 'savaş eylemi' olarak nitelendirerek, “Ticari bir gemiyi vurmak ve mürettebatını rehin almak çok daha büyük bir ateşkes ihlalidir” dedi.
Flintlock-2026 Çok Uluslu Özel Kuvvetler Tatbikatı’nın deniz safhasında eğitimler gerçekleştirildi
Milli Savunma Bakanlığı, Libya’da düzenlenen Flintlock-2026 Çok Uluslu Özel Kuvvetler Tatbikatı’nın deniz safhasında ‘Helikopterden Halatla İniş Eğitimi’ ve ‘Gemi Zapt ve Müsadere Eğitimi’nin yapıldığını duyurdu.
İran: Tehditlerin gölgesinde müzakereyi kabul etmiyoruz
İran Meclis Başkanı Muhammed Bakır Kalibaf, ABD Başkanı Donald Trump'ın abluka uygulayarak müzakere masasını teslimiyet masasına dönüştürmeyi istediğini belirterek, “Tehditlerin gölgesinde müzakereyi kabul etmiyoruz” dedi.
Trump: İran müzakere etmezse hiç görülmemiş sorunlarla karşılaşacak
ABD Başkanı Donald Trump, İran’ın müzakere masasına oturacağından emin olduğunu belirterek, aksi takdirde Tahran yönetiminin ‘daha önce hiç görmediği türden sorunlarla karşılaşacağını’ söyledi.
İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: Taahhütlere sadık kalmak anlamlı bir diyaloğun temelidir
İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, taahhütlere sadık kalmanın anlamlı bir diyaloğun temeli olduğunu vurgulayarak, ülkede ABD’nin tutumuna yönelik derin tarihsel güvensizliğin sürdüğünü kaydetti.