© Malkara Haber © 2023

MALKARA’NIN BAŞARILI GENÇ İŞ KADINI

2011 yılında Malkara ilçesinde TLNX İLETİŞİM (Yetkili Turkcell Bayii) olarak faaliyete başlayan firma sahibi Tülin Özlem Işık, Trakya Bölgesi’nde 2 ay üst üste (Mart ve Nisan ayları) başarı sağlamıştır. Mart ve Nisan aylarında müşteri memnuniyeti ve satış performansında Bölge 1.inciliği ile Bölge 2.nciliği kupalarını kazandı. Başarılı iş hanımı bu faaliyetlerinin dışında da aynı zamanda Malkara ilçe Merkezi’nde bulunan ÇINARALTI KIRAATHANESİ’ni de başarıyla işletmektedir. Genç iş hanımı Tülin Özlem Işık Trakya Bölge Gazetesi Devrim Malkara ilçe Temsilciliğine yaptığı açıklamada; “Malkara’mıza verdiğimiz hizmetten dolayı gurur duyuyoruz. Her daim sunduğumuz hizmetlerimizde elimizden gelenin en iyisini yapmanın gayreti içindeyiz. Katıldığımız yarışmalarda da bölgesel olarak 1.incilik ve 2.ncilik kupalarına layık görüldüğümüzden dolayı TURKCELL DAĞITIM MERKEZİ TEKNOTEK A.Ş. firmasına ayrıca teşekkürlerimizi sunarız, dedi. Devrim olarak, Malkara’mızın genç iş hanımı, güzide, halkla iç içe çok çalışkan Tülin Özlem Işık’a iş hayatında başarılarının devamını diliyoruz. Önder TABAK | DEVRİM  

İlginizi Çekebilir

'TCG Enez' gemisi, Tekirdağ'da ziyarete açıldı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Tekirdağ sahiline demirleyen, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı mayın avlama gemisi 'TCG Enez', ziyarete açıldı.

Kuruma noktasına gelen Naip Barajı'nda doluluk yağışlarla birlikte yüzde 22'ye yükseldi

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinin suyunu karşılayan ve yüzde 1'in altına düşerek ölü seviyeye gelen Naip Barajı'nda son yağışlarla birlikte doluluk oranı yüzde 22'ye yükseldi.

Edirne’de hububatta ‘kök çürüklüğü’ hastalığı görüldü

Türkiye Tarım Danışmanları Derneği (TAR-DER) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Uzman Tarım Danışmanı Ziraat Yüksek Mühendisi Lütfü Açar, Edirne’de buğday ekilişlerinde ‘kök çürüklüğü’ hastalığının görüldüğünü söyledi. Üreticileri hastalığa karşı uyaran Açar, “Edirne’de bu üretim sezonunun hububat üretimi için her ne kadar uygun gittiği söylense de maalesef ılık tabir edilebilecek bir kış dönemi yaşandı. Bu iklim şartlarında, kısmen erken ekilen ve özellikle erkenci çeşitlerde ciddi denilebilecek şekilde ‘kök çürüklüğü’ etmenleri görülmüştür" dedi.

Bakan Gürlek: Şüpheli hiçbir vaka unutulmaya terk edilmeyecek

Adalet Bakanı Akın Gürlek, "Güncel olarak başta Gülistan Doku, Rojin Kabaiş, Rabia Naz vakası olmak üzere çözümlenmeyi bekleyen ya da kamuoyunun yakından takip ettiği tüm hadiseler üzerine kararlılıkla gidilecektir. Hiçbir adli vaka, sahipsiz değildir. Şüpheli hiçbir vaka unutulmaya terk edilmeyecektir. Devlet, adaletin tecellisi için gereken tüm imkanları seferber etme iradesine sahiptir" dedi.

Çanakkale Kara Savaşları'nın 111'inci yıl dönümünde şehitler anıldı

ÇANAKKALE Kara Savaşları'nın 111'inci yıl dönümünde şehitler ve hayatını kaybeden yabancı askerler, Şehitler Abidesi'nde törenle anıldı.

İran, Umman Denizi'nde bir konteyner gemisini hedef aldı

İran güçlerinin, Umman Denizi'nde uyarıları dikkate almadığı gerekçesiyle bir konteyner gemisine ateş açtığı bildirildi.

TÜM HABERLER