Malkara Ticaret Borsasından TSK'ya Anlamlı Bağış
GündemMalkara Ticaret Borsası Yönetim Kurulu aldığı karar sonrasında Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfına 50 Bin TL. Bağış Yaptı.
Konuyla ilgili yazılı basın açıklaması yapan Malkara Ticaret Borsası; "Son günlerde yaşanan Zeytin Dalı Harekatı ve diğer önemli operasyonların neticesinde ortaya çıkan Savunma Sanayimizin ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kullanmış olduğu teşhizatın yerlileşmesinin önemine binaen ve bünyesinde ASELSAN, TAİ, ROKETSAN, HAVELSAN vb. gibi önemli kurumları bulunduran Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı'na, 22 Mart 2018 tarihinde yapılan Malkara Ticaret Borsası'nın meclis toplantısında 50 Bin Türk Lirası bağışta bulunulmasına karar verilmiş ve 26 Mart 2018 tarihinde bağış ödemesi gerçekleştirilmiştir.
Milli silahlarımızın, Savaş Uçağı, Helikopter, Tank Uzun Menzilli Füze Sistemleri, İnsansız Hava Araçlarının Türk Silahlı Kuvvetleri envanterinde arttırılması çalışmalarına katkı sağlamak, devletimizin, TSK'nın ve Mehmetçiğimizin mücadelesine destek olmak boynumuzun borcudur.
Malkara Ticaret Borsası her daim devletimizin yanındadır, kamuoyuna saygıyla arz olunur" denildi.
İlginizi Çekebilir
İran, Umman Denizi'nde bir konteyner gemisini hedef aldı
İran güçlerinin, Umman Denizi'nde uyarıları dikkate almadığı gerekçesiyle bir konteyner gemisine ateş açtığı bildirildi.
İran'dan ABD'ye abluka tepkisi: Bu bir savaş eylemidir
İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, ABD'nin İran limanlarına yönelik ablukasını 'savaş eylemi' olarak nitelendirerek, “Ticari bir gemiyi vurmak ve mürettebatını rehin almak çok daha büyük bir ateşkes ihlalidir” dedi.
Flintlock-2026 Çok Uluslu Özel Kuvvetler Tatbikatı’nın deniz safhasında eğitimler gerçekleştirildi
Milli Savunma Bakanlığı, Libya’da düzenlenen Flintlock-2026 Çok Uluslu Özel Kuvvetler Tatbikatı’nın deniz safhasında ‘Helikopterden Halatla İniş Eğitimi’ ve ‘Gemi Zapt ve Müsadere Eğitimi’nin yapıldığını duyurdu.
İran: Tehditlerin gölgesinde müzakereyi kabul etmiyoruz
İran Meclis Başkanı Muhammed Bakır Kalibaf, ABD Başkanı Donald Trump'ın abluka uygulayarak müzakere masasını teslimiyet masasına dönüştürmeyi istediğini belirterek, “Tehditlerin gölgesinde müzakereyi kabul etmiyoruz” dedi.
Trump: İran müzakere etmezse hiç görülmemiş sorunlarla karşılaşacak
ABD Başkanı Donald Trump, İran’ın müzakere masasına oturacağından emin olduğunu belirterek, aksi takdirde Tahran yönetiminin ‘daha önce hiç görmediği türden sorunlarla karşılaşacağını’ söyledi.
İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: Taahhütlere sadık kalmak anlamlı bir diyaloğun temelidir
İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, taahhütlere sadık kalmanın anlamlı bir diyaloğun temeli olduğunu vurgulayarak, ülkede ABD’nin tutumuna yönelik derin tarihsel güvensizliğin sürdüğünü kaydetti.