Malkara’da Koordinasyon Toplantısı Yapıldı
GündemTekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Malkara Belediyesi arasında Koordinasyon Toplantısı Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.
Kadir Albayrak, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, TESKİ Genel Müdür Vekili İbrahim İçöz, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan, Malkara Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Özer, Ersin Kaçar, Ahmet Nazif Balcı, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları ve Malkara Belediyesi Daire Müdürleri yer aldı.
Toplantıda Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Geçtiğimiz 5 yılı Malkara için gayet olumlu bir şekilde tamamladık. Önümüzde hemşerilerimizin bize verdiği 5 yıllık daha bir görevimiz var. Bunu da Ülkemizin ve belediyemizin içinde bulunduğu şartlarda en iyi verim ve payda esasına dayalı bir şekilde hep beraber inşallah tamamlayacağız. Önemli olan 5 yılın sonunda arkamıza baktığımızda Malkaralı hemşerilerimizin dertlerine derman olmak. Her ilçenin kendine göre sıkıntıları var. Tekirdağ Büyükşehir’de 11 ilçenin hepsine hizmet etmek zorunda. Tabi Büyükşehir Belediyemizin de belli bir imkânları var. Ben inanıyorum bu imkânları en verimli şekilde kullanarak Malkara’mız için güzel bir 5 yılı daha geride bırakacağız.” diyerek düşüncelerini belirtti.
Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’un konuşmasının ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak; “11 ilçemizde bu tür toplantılarımız ile Belediye Başkanlarımız ve yöneticilerimiz ile bir araya geleceğiz. Bu tür toplantılarda İlçe Belediyelerimiz ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını masaya yatırmak amacıyla bir araya geleceğiz.” dedi.
Konuşmaların akabinde Koordinasyon Toplantısında Malkara ilçesinde bu zamana kadar hayata geçirilen hizmet ve yatırımlar ile yeni dönemde yapılması planlanan yatırımlar ele alındı. İhtiyaçlar ve bu ihtiyaçların çözüm noktasında görüş alışverişinde bulundu.
İlginizi Çekebilir
İran, Umman Denizi'nde bir konteyner gemisini hedef aldı
İran güçlerinin, Umman Denizi'nde uyarıları dikkate almadığı gerekçesiyle bir konteyner gemisine ateş açtığı bildirildi.
İran'dan ABD'ye abluka tepkisi: Bu bir savaş eylemidir
İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, ABD'nin İran limanlarına yönelik ablukasını 'savaş eylemi' olarak nitelendirerek, “Ticari bir gemiyi vurmak ve mürettebatını rehin almak çok daha büyük bir ateşkes ihlalidir” dedi.
Flintlock-2026 Çok Uluslu Özel Kuvvetler Tatbikatı’nın deniz safhasında eğitimler gerçekleştirildi
Milli Savunma Bakanlığı, Libya’da düzenlenen Flintlock-2026 Çok Uluslu Özel Kuvvetler Tatbikatı’nın deniz safhasında ‘Helikopterden Halatla İniş Eğitimi’ ve ‘Gemi Zapt ve Müsadere Eğitimi’nin yapıldığını duyurdu.
İran: Tehditlerin gölgesinde müzakereyi kabul etmiyoruz
İran Meclis Başkanı Muhammed Bakır Kalibaf, ABD Başkanı Donald Trump'ın abluka uygulayarak müzakere masasını teslimiyet masasına dönüştürmeyi istediğini belirterek, “Tehditlerin gölgesinde müzakereyi kabul etmiyoruz” dedi.
Trump: İran müzakere etmezse hiç görülmemiş sorunlarla karşılaşacak
ABD Başkanı Donald Trump, İran’ın müzakere masasına oturacağından emin olduğunu belirterek, aksi takdirde Tahran yönetiminin ‘daha önce hiç görmediği türden sorunlarla karşılaşacağını’ söyledi.
İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: Taahhütlere sadık kalmak anlamlı bir diyaloğun temelidir
İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, taahhütlere sadık kalmanın anlamlı bir diyaloğun temeli olduğunu vurgulayarak, ülkede ABD’nin tutumuna yönelik derin tarihsel güvensizliğin sürdüğünü kaydetti.