© Malkara Haber © 2023

Malkara’da Zincirleme Trafik Kazası

Malkara ilçesinde 3 aracın karıştığı meydana gelen zincirleme trafik kazasında 1 yaşındaki kız çocuğu ile 2 kişi yaralandı. Kaza, Malkara-Tekirdağ Karayolu’nun 3. Kilometresinde Çavuşköy Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, Çavuşköy Mahallesi mevkiinde yol yapım çalışmaları nedeniyle tek şeride düşen yolda, Tekirdağ’dan Malkara istikametine seyir halinde olan ve Çavuşköy Mahallesinde dönmek isteyen Muhammet Minhaç Çelik yönetimindeki 34 RHH 75 plakalı otomobil ile Malkara’dan Tekirdağ istikametine gitmekte olan Nurhan Erbap idaresi 34 DS 0855 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Tekirdağ yönünden Malkara yönüne seyir halinde olan 34 AY 7590 Ahmet Tunç idaresindeki hafif ticari Araç’ta kazaya karıştı. Kazada, 34 RHH 75 plakalı otomobil sürüşücü Muhammet Minhaç Çelik ile yanında yolcu olarak bulunan eşi Filiz Çelik ve 2 yaşındaki kızı E.Ç. yaralandı. Kazayı gören diğer sürücüleri tarafından 112 ile 155 ekiplerine haber verdiler. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yaralılar ambulanslarla Malkara Devlet Hastanesine kaldırıldığı tedavilerine başlanıldığı öğrenildi. Polis ve Jandarma ekipleri tarafından kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Erdi KURU | DEVRİM

İlginizi Çekebilir

'TCG Enez' gemisi, Tekirdağ'da ziyarete açıldı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Tekirdağ sahiline demirleyen, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı mayın avlama gemisi 'TCG Enez', ziyarete açıldı.

Kuruma noktasına gelen Naip Barajı'nda doluluk yağışlarla birlikte yüzde 22'ye yükseldi

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinin suyunu karşılayan ve yüzde 1'in altına düşerek ölü seviyeye gelen Naip Barajı'nda son yağışlarla birlikte doluluk oranı yüzde 22'ye yükseldi.

Edirne’de hububatta ‘kök çürüklüğü’ hastalığı görüldü

Türkiye Tarım Danışmanları Derneği (TAR-DER) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Uzman Tarım Danışmanı Ziraat Yüksek Mühendisi Lütfü Açar, Edirne’de buğday ekilişlerinde ‘kök çürüklüğü’ hastalığının görüldüğünü söyledi. Üreticileri hastalığa karşı uyaran Açar, “Edirne’de bu üretim sezonunun hububat üretimi için her ne kadar uygun gittiği söylense de maalesef ılık tabir edilebilecek bir kış dönemi yaşandı. Bu iklim şartlarında, kısmen erken ekilen ve özellikle erkenci çeşitlerde ciddi denilebilecek şekilde ‘kök çürüklüğü’ etmenleri görülmüştür" dedi.

Bakan Gürlek: Şüpheli hiçbir vaka unutulmaya terk edilmeyecek

Adalet Bakanı Akın Gürlek, "Güncel olarak başta Gülistan Doku, Rojin Kabaiş, Rabia Naz vakası olmak üzere çözümlenmeyi bekleyen ya da kamuoyunun yakından takip ettiği tüm hadiseler üzerine kararlılıkla gidilecektir. Hiçbir adli vaka, sahipsiz değildir. Şüpheli hiçbir vaka unutulmaya terk edilmeyecektir. Devlet, adaletin tecellisi için gereken tüm imkanları seferber etme iradesine sahiptir" dedi.

Çanakkale Kara Savaşları'nın 111'inci yıl dönümünde şehitler anıldı

ÇANAKKALE Kara Savaşları'nın 111'inci yıl dönümünde şehitler ve hayatını kaybeden yabancı askerler, Şehitler Abidesi'nde törenle anıldı.

İran, Umman Denizi'nde bir konteyner gemisini hedef aldı

İran güçlerinin, Umman Denizi'nde uyarıları dikkate almadığı gerekçesiyle bir konteyner gemisine ateş açtığı bildirildi.

TÜM HABERLER