© Malkara Haber © 2023

Malkara’lı Taekwondocu 6. Oldu

Ankara'da yapılan ve 2884 sporcunun katılımıyla rekor kırılan Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonası gerçekleştirildi. Yapılan şampiyonada Malkara’lı sporcu Serya Naz Özdemir 37 kilogramda kategorisinde Türkiye 6. Oldu.

Keçiören Taha Akgül Spor Salonunda düzenlenen Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonasında; Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Dr. Sinan Ateş, Ankara Gençlik Spor İl Müdürü Ferhat Türkoğlu, Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Tamer Taşpınar, Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkan Vekili Dr. Oktay Duymaz, hakemler, antrenörler, sporcular ve aileler katıldı.

Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Dr. Sinan Ateş ve Ankara Gençlik Spor İl Müdürü Ferhat Türkoğlu birer konuşma yaptılar. Konuşmaların ardından Başkan Şahin tarafından katılımcılara günün anısına birer plaket takdim edildi.

Sistemli ve istikrarlı çalışmalarımıza devam etmekteyiz diyen Milli Takım Antrenörü Gökhan Fındık; Yapmış olduğumuz çalışmaların ne denli doğru olduğunu girmiş olduğumuz müsabaka sonuçlarında meyvelerini toplayarak almaktayız. Serya kardeşimizi Milli takıma kazandırmış olduğumuz 7. Sporcu oldu. Antrenör Fındık, bu alanda defalarca ulusal ve uluslararası arenadan madalyalar kazandım.

 Bu doğrultuda Sporcularının ve ailelerinin duygularını en içtenlikle hissettiğini ve bu duyguları beraber yaşamanın gurur verici olduğunu dile getirdi.


 

İlginizi Çekebilir

2025 FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nda gruplar belli oldu

Amerika Birleşik Devletleri'nin ev sahipliğinde düzenlenecek 2025 FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nın kura çekimi bugün gerçekleşti.

Göztepe'den imza şov

üper Lig'in yeni ekiplerinden Göztepe iç ve dış transferde imza şov gerçekleştirdi. Sarı-kırmızılılar mevcut kadrosundan golcü Kubilay Kanatsızkuş ve Doğan Erdoğan'a, Kıbrıs Rum Kesimi ekibi AEL Limassol'dan ise Brezilyalı sol bek Djalma Silva'ya sözleşme imzalattı. İç transferde daha önce sol bek İsmail Köybaşı ve orta saha Antony Dennis ile nikah tazeleyen sarı-kırmızılılar, Kubilay ve Doğan'la 1'er yıllık sözleşme imzaladı. Dış transferde ise ilk imza Silva'dan geldi. Brezilyalı futbolcuyla 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık mukavele yapıldı.

Dursun Özbek: Önümüzdeki sezon Okan Hoca ile 5’inci yıldızı takacağız

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, “Mertens önümüzdeki sene de Galatasaray kadrosunda olacak. Okan hoca da zaten bizim başarılı bir hocamız. Galatasaray’da doğmuş milli takım ve Avrupa’ya uzanan bir kariyeri var. Önümüzdeki sezon inşallah Okan hocayla birlikte 5’inci yıldızı takacağız“ dedi.

Süper Lig'de 33'üncü haftanın hakemleri belli oldu

Spor Toto Süper Lig'in 33'üncü haftasında görev yapacak hakemler açıklandı.

Beşiktaş taraftarı derbide stada alınmayacak!

İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu; Fenerbahçe - Beşiktaş derbisine, deplasman taraftarlarının alınmayacağını açıkladı.

Fatih Akyel, Lüleburgazspor'a teknik direktör oldu

Eski milli futbolcu Fatih Akyel, Kırklareli Süper Amatör Ligi ekiplerinden Lüleburgazspor'a teknik direktör oldu.

TÜM HABERLER