© Malkara Haber © 2023

Malkaraspor Şampiyonluğu Garantiledi

Tekirdağ 1. Amatör Ligi A grubu 17. Hafta’da Malkara 14 Kasım spor kulübü ile Muratlı Halk Eğitim Spor karşılaştı. Malkara 14 Kasım Stadyumunda saat 13:00’da başlayan maç’ta Malkara Spor rakibi Muratlı Halk Eğitim Spor karşısında rahat futbol oynadı. İlk yarı her iki takımında baskın oynamasına rağmen Malkara spor şampiyonluğu garantileyerek biraz daha pasif bir futbol ortaya koydu. İlk yarı 0-0 golsüz sonuçlandı İkinci yarı ise Malkara spor ve Muratlı Halk Eğitim Spor karşılaşması görülmeye değerdi. Karşılıklı gerçekleşen ataklarla taraftarlara enfes futbol ziyafeti çektiler. İkinci yarınında golsüz bitmesi sonucunda Malkara 14 Kasım Spor’un puanı 46’ya yükselirken, Muratlı Halk Eğitim Spor ise 17 puan’a yükseldi. 18. Hafta oynanacak maçta Muratlı Halk Eğitim Spor, Hürriyet Yıldız Gençlik ve Spor kulübünü muhakkak yenmesi gerekiyor küme düşmemesi için. Erdi KURU | DEVRİM

İlginizi Çekebilir

'TCG Enez' gemisi, Tekirdağ'da ziyarete açıldı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Tekirdağ sahiline demirleyen, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı mayın avlama gemisi 'TCG Enez', ziyarete açıldı.

Kuruma noktasına gelen Naip Barajı'nda doluluk yağışlarla birlikte yüzde 22'ye yükseldi

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinin suyunu karşılayan ve yüzde 1'in altına düşerek ölü seviyeye gelen Naip Barajı'nda son yağışlarla birlikte doluluk oranı yüzde 22'ye yükseldi.

Edirne’de hububatta ‘kök çürüklüğü’ hastalığı görüldü

Türkiye Tarım Danışmanları Derneği (TAR-DER) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Uzman Tarım Danışmanı Ziraat Yüksek Mühendisi Lütfü Açar, Edirne’de buğday ekilişlerinde ‘kök çürüklüğü’ hastalığının görüldüğünü söyledi. Üreticileri hastalığa karşı uyaran Açar, “Edirne’de bu üretim sezonunun hububat üretimi için her ne kadar uygun gittiği söylense de maalesef ılık tabir edilebilecek bir kış dönemi yaşandı. Bu iklim şartlarında, kısmen erken ekilen ve özellikle erkenci çeşitlerde ciddi denilebilecek şekilde ‘kök çürüklüğü’ etmenleri görülmüştür" dedi.

Bakan Gürlek: Şüpheli hiçbir vaka unutulmaya terk edilmeyecek

Adalet Bakanı Akın Gürlek, "Güncel olarak başta Gülistan Doku, Rojin Kabaiş, Rabia Naz vakası olmak üzere çözümlenmeyi bekleyen ya da kamuoyunun yakından takip ettiği tüm hadiseler üzerine kararlılıkla gidilecektir. Hiçbir adli vaka, sahipsiz değildir. Şüpheli hiçbir vaka unutulmaya terk edilmeyecektir. Devlet, adaletin tecellisi için gereken tüm imkanları seferber etme iradesine sahiptir" dedi.

Çanakkale Kara Savaşları'nın 111'inci yıl dönümünde şehitler anıldı

ÇANAKKALE Kara Savaşları'nın 111'inci yıl dönümünde şehitler ve hayatını kaybeden yabancı askerler, Şehitler Abidesi'nde törenle anıldı.

İran, Umman Denizi'nde bir konteyner gemisini hedef aldı

İran güçlerinin, Umman Denizi'nde uyarıları dikkate almadığı gerekçesiyle bir konteyner gemisine ateş açtığı bildirildi.

TÜM HABERLER