© Malkara Haber © 2023

Prestij Caddesi Yapımı Devam Ediyor

Malkara Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Uslu, 16 Ağustos 2017 Çarşamba günü saat 11.00'de  Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından “11 İlçeye 11 Prestij Caddesi” kapsamında 14 Kasım Caddesinde yapılan RSS Sıkıştırılmış Beton Asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. İncelemelerde; Malkara Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Hülya Ertan, Belediye Başkan Yardımcısı Bahaettin Cömert ve Muhtarlar Derneği Başkanı Bilal Temurtaş yer aldı. Malkara Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Uslu ve Belediye Başkan Yardımcısı Bahaettin Cömert 14 Kasım Caddesi üzerinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, yetkilerden detaylı bilgiler aldılar. Ayrıca 14 Kasım Caddesi üzerinden gecen vatandaşlarla sohbet eden Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Uslu ve Belediye Başkan Yardımcısı Bahaettin Cömert vatandaşların talep ve önerilerini dinleyerek kendilerine Malkara Belediyesinin çalışmalarını ve yatırım planlarını hakkında bilgiler verdiler. Vatandaşlar, yapılan çalışmalardan dolayı Malkara Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Uslu’ya memnuniyetlerini dile getirerek çalışmalarında başarılar dilediler.

İlginizi Çekebilir

'TCG Enez' gemisi, Tekirdağ'da ziyarete açıldı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Tekirdağ sahiline demirleyen, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı mayın avlama gemisi 'TCG Enez', ziyarete açıldı.

Kuruma noktasına gelen Naip Barajı'nda doluluk yağışlarla birlikte yüzde 22'ye yükseldi

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinin suyunu karşılayan ve yüzde 1'in altına düşerek ölü seviyeye gelen Naip Barajı'nda son yağışlarla birlikte doluluk oranı yüzde 22'ye yükseldi.

Edirne’de hububatta ‘kök çürüklüğü’ hastalığı görüldü

Türkiye Tarım Danışmanları Derneği (TAR-DER) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Uzman Tarım Danışmanı Ziraat Yüksek Mühendisi Lütfü Açar, Edirne’de buğday ekilişlerinde ‘kök çürüklüğü’ hastalığının görüldüğünü söyledi. Üreticileri hastalığa karşı uyaran Açar, “Edirne’de bu üretim sezonunun hububat üretimi için her ne kadar uygun gittiği söylense de maalesef ılık tabir edilebilecek bir kış dönemi yaşandı. Bu iklim şartlarında, kısmen erken ekilen ve özellikle erkenci çeşitlerde ciddi denilebilecek şekilde ‘kök çürüklüğü’ etmenleri görülmüştür" dedi.

Bakan Gürlek: Şüpheli hiçbir vaka unutulmaya terk edilmeyecek

Adalet Bakanı Akın Gürlek, "Güncel olarak başta Gülistan Doku, Rojin Kabaiş, Rabia Naz vakası olmak üzere çözümlenmeyi bekleyen ya da kamuoyunun yakından takip ettiği tüm hadiseler üzerine kararlılıkla gidilecektir. Hiçbir adli vaka, sahipsiz değildir. Şüpheli hiçbir vaka unutulmaya terk edilmeyecektir. Devlet, adaletin tecellisi için gereken tüm imkanları seferber etme iradesine sahiptir" dedi.

Çanakkale Kara Savaşları'nın 111'inci yıl dönümünde şehitler anıldı

ÇANAKKALE Kara Savaşları'nın 111'inci yıl dönümünde şehitler ve hayatını kaybeden yabancı askerler, Şehitler Abidesi'nde törenle anıldı.

İran, Umman Denizi'nde bir konteyner gemisini hedef aldı

İran güçlerinin, Umman Denizi'nde uyarıları dikkate almadığı gerekçesiyle bir konteyner gemisine ateş açtığı bildirildi.

TÜM HABERLER