© Malkara Haber © 2023

Sağanak Yağış Hayatı Olumsuz Etkiledi

Malkara ilçesinde akşam saatlerinde aniden başlayan sağanak yağış ve rüzgar hayatı olumsuz etkiledi.

Akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış ve dolu rüzgarında etkisiyle yolları göle çevirdi. Ağaçlar devrilirken bazı evleri ve iş yerlerini ise su bastı. Her zaman olduğu gibi yine Malkara ilçe girişi yağıştan dolayı adeta göle döndü. Yaklaşık 1 kilometre kuyruk oluştu. Tekirdağ-Çanakale karayolu ulaşımı 1 saat boyunca ulaşımı durdu. Karayolları ekiplerinin gelmesiyle birlikte beton kapak kaldırılarak su gideri açılarak trafik tekrar normale döndü. Trafik polisleri sanayi sitesi içerisinden trafik akışını sağlarken Keşan istikametinden gelen sürücüler ise yollarda oluşan su birikintilerinden dolayı yavaş gitmeleri konusunda uyarıldı.

Malkara ilçe merkezinde rüzgar ve yağış nedeniyle ağaçlar devrildi. Yollara asfalt ile yama yapılan yerler patladı. Parke taşlar yerinden çıkarak sürüklendi. Belediye Başkanlığı Fen Ekipleri ve TESKİ tarafından yağmurun dinmesiyle birlikte zarar gören yollar onarıldı. Devrilen ağaçlar ise Park ve Bahçeler müdürlüğü ile itfaiye ekipleri tarafından yapılan ortak çalışma neticesinde yollardan kaldırıldı.

 

İlginizi Çekebilir

İran, Umman Denizi'nde bir konteyner gemisini hedef aldı

İran güçlerinin, Umman Denizi'nde uyarıları dikkate almadığı gerekçesiyle bir konteyner gemisine ateş açtığı bildirildi.

İran'dan ABD'ye abluka tepkisi: Bu bir savaş eylemidir

İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, ABD'nin İran limanlarına yönelik ablukasını 'savaş eylemi' olarak nitelendirerek, “Ticari bir gemiyi vurmak ve mürettebatını rehin almak çok daha büyük bir ateşkes ihlalidir” dedi.

Flintlock-2026 Çok Uluslu Özel Kuvvetler Tatbikatı’nın deniz safhasında eğitimler gerçekleştirildi

Milli Savunma Bakanlığı, Libya’da düzenlenen Flintlock-2026 Çok Uluslu Özel Kuvvetler Tatbikatı’nın deniz safhasında ‘Helikopterden Halatla İniş Eğitimi’ ve ‘Gemi Zapt ve Müsadere Eğitimi’nin yapıldığını duyurdu.

İran: Tehditlerin gölgesinde müzakereyi kabul etmiyoruz

İran Meclis Başkanı Muhammed Bakır Kalibaf, ABD Başkanı Donald Trump'ın abluka uygulayarak müzakere masasını teslimiyet masasına dönüştürmeyi istediğini belirterek, “Tehditlerin gölgesinde müzakereyi kabul etmiyoruz” dedi.

Trump: İran müzakere etmezse hiç görülmemiş sorunlarla karşılaşacak

ABD Başkanı Donald Trump, İran’ın müzakere masasına oturacağından emin olduğunu belirterek, aksi takdirde Tahran yönetiminin ‘daha önce hiç görmediği türden sorunlarla karşılaşacağını’ söyledi.

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: Taahhütlere sadık kalmak anlamlı bir diyaloğun temelidir

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, taahhütlere sadık kalmanın anlamlı bir diyaloğun temeli olduğunu vurgulayarak, ülkede ABD’nin tutumuna yönelik derin tarihsel güvensizliğin sürdüğünü kaydetti.

TÜM HABERLER