© Malkara Haber © 2023

Simple Cafe Malkara’da Açıldı

Sahipliğini ve İşletmeciliğini Sevil Çetiner’in yaptığı Simple Cafe ve Restaurant Hürriyet Caddesi Şadırvan mevkiinde görkemli bir açılış töreni ile hizmete girdi.

Simple Cafe açılış törenine; Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Özer, Ahmet Nazif Balcı, AK Parti Malkara İlçe Başkanı Gökhan Şentürk, CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan, Belediye Meclis Üyeleri Afşin Turan, Volkan Soğancılar, Bahadır Uysal, Hüseyin Vasfi Güner, Nuran Başkütük, Birsen Karataş, STK Başkanları ile Temsilcileri, Siyasi Parti Temsilcileri, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul açılış konuşmasında; Malkara’mıza yeni bir bakış açısı sağlayan Simple Cafe'nin açılışını gerçekleştireceğiz. Hemşerilerimizin sosyal paylaşımlarının artacağı, birlikte vakit geçirebileceği ve birlikte geçirecekleri zamanlarda keyif alabilecekleri bir mekân olduğunu düşünüyorum. İşletme sahibine ve hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun, dedi.

Yapılan konuşmanın ardından Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, AK Parti İlçe Başkanı Gökhan Şentürk, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Haşim Dönmez, Belediye Meclis üyesi Bahadır Uysal ve işletme sahibi Sevil Çetiner Simple Cafe'nin açılış kurdelesinin kesimini birlikte yaparak Malkara’ya hayırlı olması dileklerinde bulundular.

Erdi Kuru

İlginizi Çekebilir

İran, Umman Denizi'nde bir konteyner gemisini hedef aldı

İran güçlerinin, Umman Denizi'nde uyarıları dikkate almadığı gerekçesiyle bir konteyner gemisine ateş açtığı bildirildi.

İran'dan ABD'ye abluka tepkisi: Bu bir savaş eylemidir

İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, ABD'nin İran limanlarına yönelik ablukasını 'savaş eylemi' olarak nitelendirerek, “Ticari bir gemiyi vurmak ve mürettebatını rehin almak çok daha büyük bir ateşkes ihlalidir” dedi.

Flintlock-2026 Çok Uluslu Özel Kuvvetler Tatbikatı’nın deniz safhasında eğitimler gerçekleştirildi

Milli Savunma Bakanlığı, Libya’da düzenlenen Flintlock-2026 Çok Uluslu Özel Kuvvetler Tatbikatı’nın deniz safhasında ‘Helikopterden Halatla İniş Eğitimi’ ve ‘Gemi Zapt ve Müsadere Eğitimi’nin yapıldığını duyurdu.

İran: Tehditlerin gölgesinde müzakereyi kabul etmiyoruz

İran Meclis Başkanı Muhammed Bakır Kalibaf, ABD Başkanı Donald Trump'ın abluka uygulayarak müzakere masasını teslimiyet masasına dönüştürmeyi istediğini belirterek, “Tehditlerin gölgesinde müzakereyi kabul etmiyoruz” dedi.

Trump: İran müzakere etmezse hiç görülmemiş sorunlarla karşılaşacak

ABD Başkanı Donald Trump, İran’ın müzakere masasına oturacağından emin olduğunu belirterek, aksi takdirde Tahran yönetiminin ‘daha önce hiç görmediği türden sorunlarla karşılaşacağını’ söyledi.

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: Taahhütlere sadık kalmak anlamlı bir diyaloğun temelidir

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, taahhütlere sadık kalmanın anlamlı bir diyaloğun temeli olduğunu vurgulayarak, ülkede ABD’nin tutumuna yönelik derin tarihsel güvensizliğin sürdüğünü kaydetti.

TÜM HABERLER