© Malkara Haber © 2023

TMO, Buğday Alımlarına Devam Ediyor

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Malkara Ajans Amirliği alım merkezinde buğday alımları tüm hızıyla devam ediyor.

18 Haziran 2018 Pazartesi gününden itibaren geçen süre zarfında RANDEVU SİSTEMİ ile 12 bin 500 Ton Buğday alımı gerçekleştirildi.

Devrim Gazetesi ilçe Temsilciliği olarak Malkara Toprak Mahsulleri Ofisi’nin Gözsüz Mahallesi yolu üzerindeki alım merkezine gittik. Ofis depolarına ürününü döken üreticilere hayırlı olsun dileklerinde bulunduk.

Depo sıkıntılarının olmadığını belirten TMO Ajans Amiri Nihat ATALAR, 30 bin tonluk kapalı depoları bulunduğunu ve sorunsuz bir şekilde tüm hızıyla devam eden buğday alımlarında 12 bin beş yüz tona ulaşıldığını dile getirdi. TMO Müdürü Atalar, Buğday alım fiyatlarının ise cinsine ve kalitesine göre; Ton başına 1.000 TL ile 1.070 TL’ye kadar işlem gördüğünü kaydetti.

Düşük vasıflı yemlik buğdayın ise 870 TL/Ton’dan alındığını belirten TMO Müdürü Nihat ATALAR, yeni hasat döneminin ülkemize ve milletimize hayırlı ve bereketli olmasını diledi.

TMO’YA TEŞEKKÜR

Toprak Mahsulleri Ofisi’ni ziyaretimizde ürünlerini döken üreticiler de gazetemiz yaptıkları açıklamalarda, üreticiler olarak TMO’ya ürün tesliminde herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadıklarını dile getirerek, TMO yetkililerinin özveriyle çalışarak, çiftçilere hizmet ettiklerini ve kendilerine gösterilen güler yüz ve alakadan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

 

İlginizi Çekebilir

İran, Umman Denizi'nde bir konteyner gemisini hedef aldı

İran güçlerinin, Umman Denizi'nde uyarıları dikkate almadığı gerekçesiyle bir konteyner gemisine ateş açtığı bildirildi.

İran'dan ABD'ye abluka tepkisi: Bu bir savaş eylemidir

İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, ABD'nin İran limanlarına yönelik ablukasını 'savaş eylemi' olarak nitelendirerek, “Ticari bir gemiyi vurmak ve mürettebatını rehin almak çok daha büyük bir ateşkes ihlalidir” dedi.

Flintlock-2026 Çok Uluslu Özel Kuvvetler Tatbikatı’nın deniz safhasında eğitimler gerçekleştirildi

Milli Savunma Bakanlığı, Libya’da düzenlenen Flintlock-2026 Çok Uluslu Özel Kuvvetler Tatbikatı’nın deniz safhasında ‘Helikopterden Halatla İniş Eğitimi’ ve ‘Gemi Zapt ve Müsadere Eğitimi’nin yapıldığını duyurdu.

İran: Tehditlerin gölgesinde müzakereyi kabul etmiyoruz

İran Meclis Başkanı Muhammed Bakır Kalibaf, ABD Başkanı Donald Trump'ın abluka uygulayarak müzakere masasını teslimiyet masasına dönüştürmeyi istediğini belirterek, “Tehditlerin gölgesinde müzakereyi kabul etmiyoruz” dedi.

Trump: İran müzakere etmezse hiç görülmemiş sorunlarla karşılaşacak

ABD Başkanı Donald Trump, İran’ın müzakere masasına oturacağından emin olduğunu belirterek, aksi takdirde Tahran yönetiminin ‘daha önce hiç görmediği türden sorunlarla karşılaşacağını’ söyledi.

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: Taahhütlere sadık kalmak anlamlı bir diyaloğun temelidir

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, taahhütlere sadık kalmanın anlamlı bir diyaloğun temeli olduğunu vurgulayarak, ülkede ABD’nin tutumuna yönelik derin tarihsel güvensizliğin sürdüğünü kaydetti.

TÜM HABERLER