© Malkara Haber © 2023

Total Kavşağındaki Kazada 5 Kişi Yaralandı

Tekirdağ’ın Malkara ilçesi total kavşağında meydana gelen kazada iki araç çarpıştı. Kaza ’da 1’i bebek olmak üzere 5 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre; İstanbul istikametinden Keşan istikametine gitmekte olan 51 HE 557 plakalı otomobil sürücüsü Ali Mart (26) total kavşağına geldiği sırada Keşan’dan Malkara istikametine dönmekte olan 43 yaşındaki Hüseyin Karataban’ın kullandığı 34 ZA 1378 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki araçta bulunan 5 kişi yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine kaza yerine çok sayıda ambulans, polis ekibi ve kaza kırım ekibi sevk edildi. 34 ZA 1378 plakalı otomobilde yolcu olarak bulunan 35 yaşındaki Ferhan Şahin kaza kırım ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarıldı. Ambulans ile Malkara Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ali Mart’ın kullandığı 51 HE 557 plakalı otomobil de bulunan Hatice Mart (26) ve 6 aylık oğulları Ömer E.M ise gelen ambulanslarla Malkara Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındıkları ve yaralıların hayati tehlikeleri bulunmadığı öğrenildi. Kazayla ilgili polis tarafından soruşturma başlatıldı. https://www.youtube.com/watch?v=4ZDWwoh2gBk&feature=youtu.be

İlginizi Çekebilir

'TCG Enez' gemisi, Tekirdağ'da ziyarete açıldı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Tekirdağ sahiline demirleyen, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı mayın avlama gemisi 'TCG Enez', ziyarete açıldı.

Kuruma noktasına gelen Naip Barajı'nda doluluk yağışlarla birlikte yüzde 22'ye yükseldi

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinin suyunu karşılayan ve yüzde 1'in altına düşerek ölü seviyeye gelen Naip Barajı'nda son yağışlarla birlikte doluluk oranı yüzde 22'ye yükseldi.

Edirne’de hububatta ‘kök çürüklüğü’ hastalığı görüldü

Türkiye Tarım Danışmanları Derneği (TAR-DER) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Uzman Tarım Danışmanı Ziraat Yüksek Mühendisi Lütfü Açar, Edirne’de buğday ekilişlerinde ‘kök çürüklüğü’ hastalığının görüldüğünü söyledi. Üreticileri hastalığa karşı uyaran Açar, “Edirne’de bu üretim sezonunun hububat üretimi için her ne kadar uygun gittiği söylense de maalesef ılık tabir edilebilecek bir kış dönemi yaşandı. Bu iklim şartlarında, kısmen erken ekilen ve özellikle erkenci çeşitlerde ciddi denilebilecek şekilde ‘kök çürüklüğü’ etmenleri görülmüştür" dedi.

Bakan Gürlek: Şüpheli hiçbir vaka unutulmaya terk edilmeyecek

Adalet Bakanı Akın Gürlek, "Güncel olarak başta Gülistan Doku, Rojin Kabaiş, Rabia Naz vakası olmak üzere çözümlenmeyi bekleyen ya da kamuoyunun yakından takip ettiği tüm hadiseler üzerine kararlılıkla gidilecektir. Hiçbir adli vaka, sahipsiz değildir. Şüpheli hiçbir vaka unutulmaya terk edilmeyecektir. Devlet, adaletin tecellisi için gereken tüm imkanları seferber etme iradesine sahiptir" dedi.

Çanakkale Kara Savaşları'nın 111'inci yıl dönümünde şehitler anıldı

ÇANAKKALE Kara Savaşları'nın 111'inci yıl dönümünde şehitler ve hayatını kaybeden yabancı askerler, Şehitler Abidesi'nde törenle anıldı.

İran, Umman Denizi'nde bir konteyner gemisini hedef aldı

İran güçlerinin, Umman Denizi'nde uyarıları dikkate almadığı gerekçesiyle bir konteyner gemisine ateş açtığı bildirildi.

TÜM HABERLER