TÜM BEL-SEN ile Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı
GündemMalkara Belediyesi ile Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (TÜM BEL-SEN) arasında toplu iş sözleşmesinin imza töreni gerçekleştirildi.
Yapılan toplu iş sözleşmesinin imza törenine; Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, TÜM BEL-SEN Genel Başkanı Erdal Bozkurt, Tekirdağ Şube Başkanı Mümin Kemancı, Tekirdağ Mali Sekreteri Hüseyin Yavaş, Malkara Belediyesi Sendika İşyeri Baş Temsilcisi Hatice Cesur, Malkara Belediyesi birim müdürleri ve birim personelleri katıldı.
Yapılan toplu iş sözleşmesini Malkara Belediyesi adına Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve Malkara Belediyesi’nde görev yapan TÜM BEL-SEN üyesi kamu personeli adına TÜM BEL-SEN Genel Başkanı Erdal Bozkurt arasında imzalandı.
İmza töreninde konuşma yapan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Malkara Belediyesi’nin bütçesinin elverdiğince personelimize en iyi desteği vermeye çalıştık. Personelimizin kendi şartlarımız çerçevesinde en iyi şartlarda çalışmasını istiyoruz. TÜM BEL-SEN üyesi personellerimize iş sözleşmesi hayırlı olsun.” dedi.
Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’un konuşmasının ardından TÜM BEL-SEN Genel Başkanı Erdal Bozkurt; “Malkara Belediyesi bünyesinde çalışan emekçi kardeşlerimiz için iş sözleşmemizi imzaladık. Belediye Başkanımız Ulaş Yurdakul’a personelimize verdiği desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. İş sözleşmesi hayırlı olsun.” dedi.
İlginizi Çekebilir
İran, Umman Denizi'nde bir konteyner gemisini hedef aldı
İran güçlerinin, Umman Denizi'nde uyarıları dikkate almadığı gerekçesiyle bir konteyner gemisine ateş açtığı bildirildi.
İran'dan ABD'ye abluka tepkisi: Bu bir savaş eylemidir
İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, ABD'nin İran limanlarına yönelik ablukasını 'savaş eylemi' olarak nitelendirerek, “Ticari bir gemiyi vurmak ve mürettebatını rehin almak çok daha büyük bir ateşkes ihlalidir” dedi.
Flintlock-2026 Çok Uluslu Özel Kuvvetler Tatbikatı’nın deniz safhasında eğitimler gerçekleştirildi
Milli Savunma Bakanlığı, Libya’da düzenlenen Flintlock-2026 Çok Uluslu Özel Kuvvetler Tatbikatı’nın deniz safhasında ‘Helikopterden Halatla İniş Eğitimi’ ve ‘Gemi Zapt ve Müsadere Eğitimi’nin yapıldığını duyurdu.
İran: Tehditlerin gölgesinde müzakereyi kabul etmiyoruz
İran Meclis Başkanı Muhammed Bakır Kalibaf, ABD Başkanı Donald Trump'ın abluka uygulayarak müzakere masasını teslimiyet masasına dönüştürmeyi istediğini belirterek, “Tehditlerin gölgesinde müzakereyi kabul etmiyoruz” dedi.
Trump: İran müzakere etmezse hiç görülmemiş sorunlarla karşılaşacak
ABD Başkanı Donald Trump, İran’ın müzakere masasına oturacağından emin olduğunu belirterek, aksi takdirde Tahran yönetiminin ‘daha önce hiç görmediği türden sorunlarla karşılaşacağını’ söyledi.
İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: Taahhütlere sadık kalmak anlamlı bir diyaloğun temelidir
İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, taahhütlere sadık kalmanın anlamlı bir diyaloğun temeli olduğunu vurgulayarak, ülkede ABD’nin tutumuna yönelik derin tarihsel güvensizliğin sürdüğünü kaydetti.