© Malkara Haber © 2023

Usta Et Lokanta ve Cafe Bar Açıldı

Malkara Camiatik Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi Çevre Yolu üzerinde Usta Et Lokanta ve Cafe Bar isimli lüks restoran törenle hizmete girdi.

Cumhuriyet Caddesi Çevre Yolu üzerinde açılan Usta Et Restotoran Cafe Barın açılışına Başkan Ulaş Yurdakul, Yağlı Tohumlar Kooperatif Başkanı Cem Özkan, Esnaf ve Kefalet Koperatifi Başkanı Haşim Dönmez, TSO Bakanı Ümran Bilgin, TSO Meclis Başkanı Nurdan Altay, Kahveciler Odası Başkanı Osman Alcan, Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Cemalettin Toluca, STK Başkan ve Yöneticileri Muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

İlçeye yeni bir mekan kazandıran Murat Gezgin'i tebrik eden ve hayırlı olsun dilekleri ile mekanı açan Başkan Yurdakul ve açılışa katılanlar mekanın çok lüks döşenmesine rağmen fiyatların makul olduğunu belirttiler.

Usta Et Restoran Cafe Bar sahibi Murat Gezgin ve Eşi, misafirlere çeşitli ikramlarda bulundular.

İlginizi Çekebilir

Tekirdağ'da 'Ayçiçeği Foto Safari' etkinliği düzenlendi

TEKİRDAĞ İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından 'Tekirdağ Ayçiçeği Foto Safari' etkinliği düzenlendi. Mankenlerin sarı renkli tarlalarda poz verdiği etkinlikte fotoğraf tutkunları en güzel kareyi yakalamak için birbirleriyle yarıştı.

Tekirdağ'da 800 keklik doğaya salındı

Tekirdağ'da, Afyonkarahisar Yaban Hayvanı Üretim Çiftliği'nden alınan 800 keklik, kırsal 40 mahallede doğaya salındı.

Genel Müdür İbiş: UNESCO'da en çok unsuru bulunan 4'üncü ülkeyiz

Kültür ve Turizm Bakanlığı Araştırma ve Eğitim Genel Müdürü Okan İbiş, kültürel mirasın en önemli alanlarından birisinin 'Somut Olmayan Kültürel Miras' olduğunu belirterek, "Yapmış olduğumuz yoğun çalışmalar ve temaslar neticesinde 21 kadim kültürel değerimizi UNESCO listelerine kaydettirerek, UNESCO listelerinde en çok unsur bulunan 4'üncü ülke olmanın gururunu yaşıyoruz" dedi.

Tekirdağ'da kırmızı akan kanalda inceleme

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde Çorlu Deresi'ne dökülen su kanalının kırmızı renge bürünmesiyle ilgili Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü inceleme başlattı.

Atıklardan siyaha dönüşerek Marmara Denizi'ne akan Kınıklı Deresi'nde inceleme

Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinden geçen Kınıklı Deresi, dünden itibaren atıklar nedeniyle siyaha bürünerek Marmara Denizi'ne akmaya başladı. Derenin kirletilmesiyle ilgili bugün de çalışmalar devam etti. Tekirdağ ve İstanbul Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü ekipleri, sudan numuneler alıp, çevredeki fabrikalarda incelemelerde bulundu.

Edirne'de '1'inci Klasik Otomobil Balkan Turu' başladı

Edirne'de Trakya Üniversitesi (TÜ) ve Antika Otomobil Federasyonu tarafından düzenlenen 1'inci Klasik Otomobil Balkan Turu başladı. Üniversite önünden start alan 18 klasik otomobil sahibi, Kapıkule Sınır Kapısı'ndan çıkış yaparak, Bulgaristan'a gidecek.

TÜM HABERLER