Çaldıkları motosikletleri parçalayıp satan 4 kişi tutuklandı
AsayişTekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde çaldıkları motosikletleri parçalayıp sattığı belirlenen 4 kişi yakalandı. Depolarında çok sayıda motosiklet ve parça ele geçirilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptıkları çalışmada, çevre il ve ilçelerden çalıntı motosikletlerin ilçeye getirilip, parçalanarak satıldığını belirledi.
Şüphelileri tespit eden ekipler, adreslerinde arama yaptı. Aramalarda, bir depoda çalıntı motosiklet ile motosiklet parçaları ele geçirildi, Gökhan Göçer, Ramazan Bayram, Turan Dulek ve Eren Sanır gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Ele geçirilen çalıntı motosikletler ise sahiplerine teslim etti. (DHA)
İlginizi Çekebilir
Göçmenleri taşıyan araç takla attı: 1 ölü, 10 yaralı
Edirne'nin Lalapaşa ilçesinde düzensiz göçmenlerin taşındığı hafif ticari aracın takla attığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı.
Malkara'da 870 litre sahte içki ele geçirildi
Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde polisin bir evde yaptığı aramada 870 litre sahte içki ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı.
Malkara'da çiftlik evinde kaçak tütün ele geçirildi: 2 gözaltı
Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde jandarmanın çiftlik evinde yaptığı aramada kaçak tütün ve tütün ürünleri ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı.
Jandarmanın uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonlarında 9 gözaltı
Edirne'de, jandarma tarafından düzenlenen operasyonlarda bir miktar uyuşturucu madde, silah, mühimmat ve gümrük kaçağı parfüm ele geçirilirken, 9 şüpheli gözaltına alındı.
Hafif ticari araçla otomobil çarpıştı: 1 yaralı
Edirne'nin Keşan ilçesinde hafif ticari araçla otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.
Lüleburgaz'da otomobil tarlaya uçtu: 1 ölü, 1 yaralı
Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde, kontrolden çıkarak tarlaya uçan otomobilin sürücüsü Murat Geren (21) yaşamını yitirdi, 1 kişi de yaralandı.