Dronla takip edilen TIR'da, 10 milyon liralık kaçak sigara ele geçirildi
AsayişEdirne'de polisin dronla takip edip, durdurduğu bir TIR'da piyasa değeri 10 milyon lira olan 1800 kaçak elektronik sigara ile 864 bin sigara filtresi ele geçirildi.
Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, elde edilen istihbarat sonucu H.E.'nin kullandığı TIR'ı dronla havadan takibe aldı.
İstanbul-Edirne kara yolu üzerinde durdurulan TIR'da yapılan aramada 1800 adet farklı markalarda gümrük kaçağı elektronik sigara kiti ile 864 bin sigara filtresi ele geçirildi.
Ele geçirilen eşyaların gümrüklenmiş değerinin 10 milyon lira olduğu belirtildi. Gözaltına alınan TIR sürücüsü H.E. ile ilgili soruşturma sürüyor. (DHA)
İlginizi Çekebilir
Göçmenleri taşıyan araç takla attı: 1 ölü, 10 yaralı
Edirne'nin Lalapaşa ilçesinde düzensiz göçmenlerin taşındığı hafif ticari aracın takla attığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı.
Malkara'da 870 litre sahte içki ele geçirildi
Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde polisin bir evde yaptığı aramada 870 litre sahte içki ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı.
Malkara'da çiftlik evinde kaçak tütün ele geçirildi: 2 gözaltı
Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde jandarmanın çiftlik evinde yaptığı aramada kaçak tütün ve tütün ürünleri ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı.
Jandarmanın uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonlarında 9 gözaltı
Edirne'de, jandarma tarafından düzenlenen operasyonlarda bir miktar uyuşturucu madde, silah, mühimmat ve gümrük kaçağı parfüm ele geçirilirken, 9 şüpheli gözaltına alındı.
Hafif ticari araçla otomobil çarpıştı: 1 yaralı
Edirne'nin Keşan ilçesinde hafif ticari araçla otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.
Lüleburgaz'da otomobil tarlaya uçtu: 1 ölü, 1 yaralı
Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde, kontrolden çıkarak tarlaya uçan otomobilin sürücüsü Murat Geren (21) yaşamını yitirdi, 1 kişi de yaralandı.