Ergene Belediye Başkanı Topak, öğrencilere çanta ve kırtasiye desteğinde bulundu
GündemTekirdağ'ın Ergene ilçesi Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak, yeni eğitim ve öğretim yılının başladığı gün öğrencilere çanta ve kırtasiye desteğinde bulundu.
Eğitime desteklerini sürdüren Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak, ilçe genelindeki 14 ilkokulda bulunan 4 bin 150 öğrenciye çanta ve kırtasiye desteğinde bulundu. Hafta sonu gerçekleştirilen dağıtımlarda tüm okul sıralarına çanta ve kırtasiye setleri yerleştirilerek öğrencilere büyük bir sürpriz yapıldı. Ergene Belediyesi olarak minik öğrencilere destekte bulunmaktan dolayı büyük mutluluk ve gurur duyduğunu belirten Topak, "Ergene'mizde eğitime desteğimiz hız kesmeden devam ediyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da minik öğrencilerimizin yanında olduk. Birinci sınıf öğrencilerimize çanta ve kırtasiye desteği yanı sıra bu yıl ilk defa 2, 3 ve 4'üncü sınıf öğrencilerimize ise kırtasiye desteği sağladık. Toplamda 14 okulumuzda bulunan 4 bin 150 ilkokul öğrencimize çıktıkları bu yolculukta destek olmaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz" dedi.
Yeni eğitim ve öğretim yılında öğretmen ve öğrencilere başarı dileklerinde bulunan Topak, "Biliyoruz ki geleceğimiz çocuklarımızın ellerinde şekillenecek. Biz de Ergene Belediyesi olarak çocuklarımızın eğitimlerine katkı sunmak için elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile 2025-2026 eğitim ve öğretim yılının tüm öğretmen ve öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi. Okulları ziyaret eden Topak, öğrencilerle sohbet etti.
İlginizi Çekebilir
İran, Umman Denizi'nde bir konteyner gemisini hedef aldı
İran güçlerinin, Umman Denizi'nde uyarıları dikkate almadığı gerekçesiyle bir konteyner gemisine ateş açtığı bildirildi.
İran'dan ABD'ye abluka tepkisi: Bu bir savaş eylemidir
İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, ABD'nin İran limanlarına yönelik ablukasını 'savaş eylemi' olarak nitelendirerek, “Ticari bir gemiyi vurmak ve mürettebatını rehin almak çok daha büyük bir ateşkes ihlalidir” dedi.
Flintlock-2026 Çok Uluslu Özel Kuvvetler Tatbikatı’nın deniz safhasında eğitimler gerçekleştirildi
Milli Savunma Bakanlığı, Libya’da düzenlenen Flintlock-2026 Çok Uluslu Özel Kuvvetler Tatbikatı’nın deniz safhasında ‘Helikopterden Halatla İniş Eğitimi’ ve ‘Gemi Zapt ve Müsadere Eğitimi’nin yapıldığını duyurdu.
İran: Tehditlerin gölgesinde müzakereyi kabul etmiyoruz
İran Meclis Başkanı Muhammed Bakır Kalibaf, ABD Başkanı Donald Trump'ın abluka uygulayarak müzakere masasını teslimiyet masasına dönüştürmeyi istediğini belirterek, “Tehditlerin gölgesinde müzakereyi kabul etmiyoruz” dedi.
Trump: İran müzakere etmezse hiç görülmemiş sorunlarla karşılaşacak
ABD Başkanı Donald Trump, İran’ın müzakere masasına oturacağından emin olduğunu belirterek, aksi takdirde Tahran yönetiminin ‘daha önce hiç görmediği türden sorunlarla karşılaşacağını’ söyledi.
İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: Taahhütlere sadık kalmak anlamlı bir diyaloğun temelidir
İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, taahhütlere sadık kalmanın anlamlı bir diyaloğun temeli olduğunu vurgulayarak, ülkede ABD’nin tutumuna yönelik derin tarihsel güvensizliğin sürdüğünü kaydetti.