Fatih Terim: Bu sınavdan çok şey öğrenerek çıkacağım
SporGalatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, koronavirüs hastalığı nedeniyle bir süre hastanede kaldıktan sonra bugün taburcu edilmesinin ardından, "Ben, bu sınavdan çok şey öğrenerek çıkacağım. Daha çok kıymet bilecek, karantina süreci sonrası aileme ve sevdiklerime daha çok vakit ayıracağım" ifadelerini kullandı.
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. Koronavirüs nedeniyle hastanede kaldığı günleri hatırlatan Terim, bu sınavdan çok şey öğrenerek çıkacağını söyledi.
Fatih Terim'in yaptığı yazılı açıklama şu şekilde: "Tüm dünyanın geçtiği bir sınav bu... Kimimiz virüsle, kimimiz sabırla, kimimiz akıl ve izanla sınanıyoruz. Allah, herkesin sınavını, kalbine göre versin... Ben, bu sınavdan çok şey öğrenerek çıkacağım. Daha çok kıymet bilecek, karantina süreci sonrası aileme ve sevdiklerime daha çok vakit ayıracağım.
Ürettiğim, katkı sağladığım her şeyin bana daha çok huzur vermesini sağlayacağım. Daha çok affedeceğim, daha az üzülmeye çalışacağım.
Hastane aşamasını tamamlayıp evimdeki aşamaya geçiyorum.
Bu süreçte başta Prof. Dr. Ferah Ece olmak üzere tüm Liv Hospital doktorlarına, çalışanlarına; desteğini, duasını eksik etmeyen büyüklerime, arkadaşlarıma, dostlarıma; oyuncu evlatlarıma ve yol arkadaşlarıma; başta kalbi sarı kırmızı atan canlarım olmak üzere tüm renklere gönül vermiş kardeşlerime; sabırla ve umutla yanımda olan aileme teşekkür ederim.
Ne olur, imkanlarınız el verdiğince evinizde kalın ve kendinizi koruyup önlemlerinizi alın.
Dün olduğu gibi bugünden sonra da ettiğim her duada, bu virüsle mücadele eden tüm savaşçılar ve hayatlarını, hayatlarımız için adayan tüm sağlık emekçileri olacak. Herkese elim kalbimde şükranlarımı sunuyorum."
İlginizi Çekebilir
2025 FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nda gruplar belli oldu
Amerika Birleşik Devletleri'nin ev sahipliğinde düzenlenecek 2025 FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nın kura çekimi bugün gerçekleşti.
Göztepe'den imza şov
üper Lig'in yeni ekiplerinden Göztepe iç ve dış transferde imza şov gerçekleştirdi. Sarı-kırmızılılar mevcut kadrosundan golcü Kubilay Kanatsızkuş ve Doğan Erdoğan'a, Kıbrıs Rum Kesimi ekibi AEL Limassol'dan ise Brezilyalı sol bek Djalma Silva'ya sözleşme imzalattı. İç transferde daha önce sol bek İsmail Köybaşı ve orta saha Antony Dennis ile nikah tazeleyen sarı-kırmızılılar, Kubilay ve Doğan'la 1'er yıllık sözleşme imzaladı. Dış transferde ise ilk imza Silva'dan geldi. Brezilyalı futbolcuyla 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık mukavele yapıldı.
Dursun Özbek: Önümüzdeki sezon Okan Hoca ile 5’inci yıldızı takacağız
Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, “Mertens önümüzdeki sene de Galatasaray kadrosunda olacak. Okan hoca da zaten bizim başarılı bir hocamız. Galatasaray’da doğmuş milli takım ve Avrupa’ya uzanan bir kariyeri var. Önümüzdeki sezon inşallah Okan hocayla birlikte 5’inci yıldızı takacağız“ dedi.
Süper Lig'de 33'üncü haftanın hakemleri belli oldu
Spor Toto Süper Lig'in 33'üncü haftasında görev yapacak hakemler açıklandı.
Beşiktaş taraftarı derbide stada alınmayacak!
İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu; Fenerbahçe - Beşiktaş derbisine, deplasman taraftarlarının alınmayacağını açıkladı.
Fatih Akyel, Lüleburgazspor'a teknik direktör oldu
Eski milli futbolcu Fatih Akyel, Kırklareli Süper Amatör Ligi ekiplerinden Lüleburgazspor'a teknik direktör oldu.