© Malkara Haber © 2023

Galatasaray'da Etebo ilk idmanına çıktı

Galatasaray, 2020-2021 Süper Lig Sezonu'nun birinci haftasında Gaziantep FK ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Yeni transfer Nijeryalı Etebo ilk idmanına çıkarken, sakatlıkları bulunan Diagne ve Emre Akbaba ise özel çalışma gerçekleştirdi.

 

Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki idman, ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra Jupp Derwall Antrenman Sahası'nda teknik direktör Fatih Terim yönetiminde taktik çalışma yaptı. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

ETEBO İDMANDA

Sarı-kırmızılıların yeni transferi Oghenekaro Peter Etebo, antrenmanın ilk bölümünde takımla birlikte çalışmalara katıldı. Sakatlığı bulunan oyunculardan Mbaye Diagne ise idmanın ilk bölümünde takımla çalıştıktan sonra kondisyonerler eşliğinde sahada özel çalışma yaptı. Emre Akbaba da fizyoterapistler ve kondisyonerler eşliğinde kendisi için hazırlanan özel program dâhilinde salonda kuvvet ve dayanıklılık, sahada ise ileri adaptasyon çalışmalarına başladı.

Galatasaray, Gaziantep FK karşılaşması öncesi son antrenmanını yarın akşam saat 17.30'da yaptıktan sonra mücadele için Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kampa girecek.

İlginizi Çekebilir

2025 FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nda gruplar belli oldu

Amerika Birleşik Devletleri'nin ev sahipliğinde düzenlenecek 2025 FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nın kura çekimi bugün gerçekleşti.

Göztepe'den imza şov

üper Lig'in yeni ekiplerinden Göztepe iç ve dış transferde imza şov gerçekleştirdi. Sarı-kırmızılılar mevcut kadrosundan golcü Kubilay Kanatsızkuş ve Doğan Erdoğan'a, Kıbrıs Rum Kesimi ekibi AEL Limassol'dan ise Brezilyalı sol bek Djalma Silva'ya sözleşme imzalattı. İç transferde daha önce sol bek İsmail Köybaşı ve orta saha Antony Dennis ile nikah tazeleyen sarı-kırmızılılar, Kubilay ve Doğan'la 1'er yıllık sözleşme imzaladı. Dış transferde ise ilk imza Silva'dan geldi. Brezilyalı futbolcuyla 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık mukavele yapıldı.

Dursun Özbek: Önümüzdeki sezon Okan Hoca ile 5’inci yıldızı takacağız

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, “Mertens önümüzdeki sene de Galatasaray kadrosunda olacak. Okan hoca da zaten bizim başarılı bir hocamız. Galatasaray’da doğmuş milli takım ve Avrupa’ya uzanan bir kariyeri var. Önümüzdeki sezon inşallah Okan hocayla birlikte 5’inci yıldızı takacağız“ dedi.

Süper Lig'de 33'üncü haftanın hakemleri belli oldu

Spor Toto Süper Lig'in 33'üncü haftasında görev yapacak hakemler açıklandı.

Beşiktaş taraftarı derbide stada alınmayacak!

İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu; Fenerbahçe - Beşiktaş derbisine, deplasman taraftarlarının alınmayacağını açıkladı.

Fatih Akyel, Lüleburgazspor'a teknik direktör oldu

Eski milli futbolcu Fatih Akyel, Kırklareli Süper Amatör Ligi ekiplerinden Lüleburgazspor'a teknik direktör oldu.

TÜM HABERLER