© Malkara Haber © 2023

Hakan Yıldız, İYİ Parti Malkara İlçe Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

İYİ Parti Malkara İlçe Başkanlığına adaylığını Malkara basını aracılığıyla kamuoyuna açıklayan Hakan Yıldız, “BİZ BURADAYIZ, HEP BİR ARADAYIZ…” diyerek ekibi ile birlikte göreve talip olduğunu açıkladı.

İYİ Parti Malkara İlçe Başkan Adayı Hakan Yıldız ekibi ile Malkara Haber, Malkara Medya ve Türkiye Medya TV’ye yaptığı ziyarette açıklamalarda bulundu. Başkan Adayı Hakan Yıldız; “Malkara’da birinci parti olmamız için çok çalışmamız gerekiyor. Bugüne kadar bu çalışmalar bir türlü yapılamadı. Delegelerimiz takdiri ile göreve geldiğimizde inşallah bu çalışmaları hep birlikte yapacağız. Bu nedenle İYİ Malkara ilçe Başkanlığına aday oldum” dedi.

Açıklamalarını sürdüren Başkan Adayı Hakan Yıldız; “Mevcut ilçe başkanının yaklaşık 1,5 yıldan beri görevde olmalarına rağmen elle tutulur gözle görülür bir çalışmasını göremedik. Üyelerimizin takdiri ile birlikte göreve geldiğimiz andan itibaren vakit kaybetmeden çalışmalara başlayıp, partimizi sürekli açık tutarak, vatandaşlarımızın partimize gelmesini sağlayacağız. Mevcut yönetim gibi kimseyi kimseye küstürmeyeceğiz ve küçük görmeyeceğiz. Onların aksine biz kimseyi ayrıştırmayıp, çalmadık kapı sıkmadığımız el bırakmayacağız. Bizimle birlikte Malkara İYİ olacak” diye konuştu.

01 Aralık Perşembe günü saat 13.00 da Malkara Belediye Kapalı Düğün Salonunda gerçekleştirilecek İYİ Parti Malkara İlçe Başkanlığı 3. Olağan Kongresine İYİ Partilileri ve Malkaralı vatandaşları davet etti.

İlginizi Çekebilir

Davutoğlu: 6'lı masaya değil iktidar manipülasyonunu yayan çevrelere tepki verdim

GELECEK Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 6'lı masadan çekilebileceğine ilişkin sözlerinin yanlış anlaşıldığını belirterek, "Bu tepkiyi 6'lı masa liderlerine değil, iktidarın yaptığı manipülasyonu yayan çevrelere verdim" dedi.

Muharrem İnce: Bu 6’lı masa, Erdoğan hayranıdır

MEMLEKET Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, “Bu 6’lı masa, Tayyip Erdoğan hayranıdır. Yaptıkları bütün işler Tayyip Erdoğan’ın ekmeğine yağ sürmekten ibarettir. Karşıymış gibi görünüyorlar, bunlara çocuk inanmaz. 6’lı masa bir araya gelecek, talimat verecekler cumhurbaşkanına o seçim kazanacak, Türkiye’yi yönetecekler. Hey gülüm hey. Böyle ülke mi yönetilir? Bu şu demektir, ‘bizi ciddiye almayın, bizi seçmeyin, Tayyip Erdoğan’la devam edin’” dedi.

Muharrem İnce: Esad'a mektup yazdım ama benimle görüşmedi

MEMLEKET Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad'la görüşmek için herkesten önce kendisine mektup gönderdiğini fakat kabul edilmediğini söyledi. Türkiye'nin Esad'la bir an önce görüşmesi gerektiğini savunan İnce, "Ben Esad'a mektup yazdım, ilk kez söylüyorum bunu. Benimle görüşmedi. Görüşseydi, konuşacaktım bunları" dedi.

Kurtulmuş: Darbelere açık bir siyasi döneme dönmeye yönelik bir teklifi önümüze koyuyorlar

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, 6'lı masanın gündeme getirdiği anayasa teklifinin ciddiye alınacak bir tarafı olmadığını belirterek, "Bakın arkadaşlar, komedi gibi bir şey. Bu anlamda ataması, yetkisi yok; temsili bir cumhurbaşkanı. Çok açık söylüyorum; eski döneme, darbelere açık bir siyasi döneme dönmeye yönelik bir teklifi önümüze koyuyorlar" dedi.

İYİ Parti Keşan İlçe Başkanı Kılavuz, görevinden istifa etti

Edirne'de, İYİ Parti Keşan İlçe Başkanı Ahmet Kılavuz, görevinden istifa etti.

Alkaya “ Seçime kadar postallarımızla yatacağız”

İYİ Parti Tekirdağ il başkanlığı 11 İlçe Başkanı ve Milletvekili ile birlikte ilçe ilçe, köy köy gezmeye devam ediyor.

TÜM HABERLER