İYİ Parti Kadınları, İlçedeki Kadınların Günlerini Kutladı
GündemİYİ Parti Malkara İlçe Teşkilatı Kadın Kolları, Türk Kadınlar Birliğinin düzenlediği törene de büyük katılım gösterdiler.
Şencan Pakalpakçıl Başkanlığında kurulan ve kadınlara yönetimde de büyük şans veren İYİ Partinin kadınları, 8 Mart Dünya Kadınlar gününde hem Hükümet önünde gerçekleşen törene katılım sağladılar, hem de ilçe caddelerini gezerek bayanlara karanfil vererek günlerini kutladılar.
İYİ Parti İlçe Başkanı Şencan Pakalpakçıl yaptığı açıklamasında “8 Mart, dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemleri dile getirdikleri gündür. Kadınlarımızın bu anlamlı gününü yürekten kutluyorum.” Dedi.
İYİ Parti Kadınlarının böyle bir organizasyon düzenlediklerini, yeni kurulmalarına rağmen bu kadar büyük bir kalabalığı topladıkları için kendilerine teşekkür ettiğini belirten Başkan Pakalpakçıl her zaman kadınların yanlarında olacaklarını belirtti.
Hükümet önünde düzenlenen törene İYİ Parti Kadınlarının yanı sıra İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Ersin Kaçar ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Yıldız katıldı.
İlginizi Çekebilir
İran, Umman Denizi'nde bir konteyner gemisini hedef aldı
İran güçlerinin, Umman Denizi'nde uyarıları dikkate almadığı gerekçesiyle bir konteyner gemisine ateş açtığı bildirildi.
İran'dan ABD'ye abluka tepkisi: Bu bir savaş eylemidir
İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, ABD'nin İran limanlarına yönelik ablukasını 'savaş eylemi' olarak nitelendirerek, “Ticari bir gemiyi vurmak ve mürettebatını rehin almak çok daha büyük bir ateşkes ihlalidir” dedi.
Flintlock-2026 Çok Uluslu Özel Kuvvetler Tatbikatı’nın deniz safhasında eğitimler gerçekleştirildi
Milli Savunma Bakanlığı, Libya’da düzenlenen Flintlock-2026 Çok Uluslu Özel Kuvvetler Tatbikatı’nın deniz safhasında ‘Helikopterden Halatla İniş Eğitimi’ ve ‘Gemi Zapt ve Müsadere Eğitimi’nin yapıldığını duyurdu.
İran: Tehditlerin gölgesinde müzakereyi kabul etmiyoruz
İran Meclis Başkanı Muhammed Bakır Kalibaf, ABD Başkanı Donald Trump'ın abluka uygulayarak müzakere masasını teslimiyet masasına dönüştürmeyi istediğini belirterek, “Tehditlerin gölgesinde müzakereyi kabul etmiyoruz” dedi.
Trump: İran müzakere etmezse hiç görülmemiş sorunlarla karşılaşacak
ABD Başkanı Donald Trump, İran’ın müzakere masasına oturacağından emin olduğunu belirterek, aksi takdirde Tahran yönetiminin ‘daha önce hiç görmediği türden sorunlarla karşılaşacağını’ söyledi.
İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: Taahhütlere sadık kalmak anlamlı bir diyaloğun temelidir
İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, taahhütlere sadık kalmanın anlamlı bir diyaloğun temeli olduğunu vurgulayarak, ülkede ABD’nin tutumuna yönelik derin tarihsel güvensizliğin sürdüğünü kaydetti.