© Malkara Haber © 2023

İhtiyaç Sahibi Vatandaşa Hasta Yatağı Yardımı

Malkara Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Kadıköy Mahallesindeki ihtiyaç sahibi vatandaşa hasta yatağı yardımında bulunuldu.

Belediye Meclis Üyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nuran Başkütük vatandaşlarımızın her daim yanlarında olduklarını belirtip, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'un selamlarını ve geçmiş olsun dileklerini ileterek hasta yatağını teslim etti.

İhtiyaç sahibi vatandaş ise göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı Belediye Meclis Üyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nuran Başkütük'e ve kendisi aracılığıyla Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a teşekkür edip memnuniyetlerini belirttiler.

İlginizi Çekebilir

İran, Umman Denizi'nde bir konteyner gemisini hedef aldı

İran güçlerinin, Umman Denizi'nde uyarıları dikkate almadığı gerekçesiyle bir konteyner gemisine ateş açtığı bildirildi.

İran'dan ABD'ye abluka tepkisi: Bu bir savaş eylemidir

İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, ABD'nin İran limanlarına yönelik ablukasını 'savaş eylemi' olarak nitelendirerek, “Ticari bir gemiyi vurmak ve mürettebatını rehin almak çok daha büyük bir ateşkes ihlalidir” dedi.

Flintlock-2026 Çok Uluslu Özel Kuvvetler Tatbikatı’nın deniz safhasında eğitimler gerçekleştirildi

Milli Savunma Bakanlığı, Libya’da düzenlenen Flintlock-2026 Çok Uluslu Özel Kuvvetler Tatbikatı’nın deniz safhasında ‘Helikopterden Halatla İniş Eğitimi’ ve ‘Gemi Zapt ve Müsadere Eğitimi’nin yapıldığını duyurdu.

İran: Tehditlerin gölgesinde müzakereyi kabul etmiyoruz

İran Meclis Başkanı Muhammed Bakır Kalibaf, ABD Başkanı Donald Trump'ın abluka uygulayarak müzakere masasını teslimiyet masasına dönüştürmeyi istediğini belirterek, “Tehditlerin gölgesinde müzakereyi kabul etmiyoruz” dedi.

Trump: İran müzakere etmezse hiç görülmemiş sorunlarla karşılaşacak

ABD Başkanı Donald Trump, İran’ın müzakere masasına oturacağından emin olduğunu belirterek, aksi takdirde Tahran yönetiminin ‘daha önce hiç görmediği türden sorunlarla karşılaşacağını’ söyledi.

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: Taahhütlere sadık kalmak anlamlı bir diyaloğun temelidir

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, taahhütlere sadık kalmanın anlamlı bir diyaloğun temeli olduğunu vurgulayarak, ülkede ABD’nin tutumuna yönelik derin tarihsel güvensizliğin sürdüğünü kaydetti.

TÜM HABERLER