İyi Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya'dan Malkara Çıkarması
GündemİYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya, Malkara Belediyesi'ne gelerek Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'u ziyaret etti.
Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette; İYİ Parti Malkara İlçe Başkanı Şencan Pakalpakçıl, Belediye Meclis Üyeleri Bahadır Uysal, Gökhan Doğan, Belediye Başkan Yardımcısı Ersin Kaçar ve İYİ Parti Malkara İlçe Teşkilatı yer aldı.
Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya'ya ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirtip, Malkara Belediyesi'nin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verdi.
İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya ise Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
Erdi Kuru
İlginizi Çekebilir
İran, Umman Denizi'nde bir konteyner gemisini hedef aldı
İran güçlerinin, Umman Denizi'nde uyarıları dikkate almadığı gerekçesiyle bir konteyner gemisine ateş açtığı bildirildi.
İran'dan ABD'ye abluka tepkisi: Bu bir savaş eylemidir
İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, ABD'nin İran limanlarına yönelik ablukasını 'savaş eylemi' olarak nitelendirerek, “Ticari bir gemiyi vurmak ve mürettebatını rehin almak çok daha büyük bir ateşkes ihlalidir” dedi.
Flintlock-2026 Çok Uluslu Özel Kuvvetler Tatbikatı’nın deniz safhasında eğitimler gerçekleştirildi
Milli Savunma Bakanlığı, Libya’da düzenlenen Flintlock-2026 Çok Uluslu Özel Kuvvetler Tatbikatı’nın deniz safhasında ‘Helikopterden Halatla İniş Eğitimi’ ve ‘Gemi Zapt ve Müsadere Eğitimi’nin yapıldığını duyurdu.
İran: Tehditlerin gölgesinde müzakereyi kabul etmiyoruz
İran Meclis Başkanı Muhammed Bakır Kalibaf, ABD Başkanı Donald Trump'ın abluka uygulayarak müzakere masasını teslimiyet masasına dönüştürmeyi istediğini belirterek, “Tehditlerin gölgesinde müzakereyi kabul etmiyoruz” dedi.
Trump: İran müzakere etmezse hiç görülmemiş sorunlarla karşılaşacak
ABD Başkanı Donald Trump, İran’ın müzakere masasına oturacağından emin olduğunu belirterek, aksi takdirde Tahran yönetiminin ‘daha önce hiç görmediği türden sorunlarla karşılaşacağını’ söyledi.
İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: Taahhütlere sadık kalmak anlamlı bir diyaloğun temelidir
İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, taahhütlere sadık kalmanın anlamlı bir diyaloğun temeli olduğunu vurgulayarak, ülkede ABD’nin tutumuna yönelik derin tarihsel güvensizliğin sürdüğünü kaydetti.