© Malkara Haber © 2023

İzzeti İkram Pazarı, Artı Çarşı’da kuruldu

Keşan Belediyesi, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası ve Trakya Üniversitesi Keşan Meslek Yüksekokulu işbirliği ile hayata geçirilen ve İzzetiyeli kadınlar başta olmak üzere çevre köylerdeki kadınlar ve Keşan Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin de desteği ile hazırlanan İzzeti İkram Pazarı Artı Çarşı’da kuruldu.

Saat 10.00’da hizmet vermeye başlayan İzzeti İkram Çarşısı’nı, AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Yenimuhacir Belediye Başkanı Mustafa Türker, Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Nuran Uslu, AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç, MHP Keşan İlçe Başkanı Ümmet Yavaş, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Halil Bayazıt, İsmail Keleş, Trakya Üniversitesi Keşan Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Nasıf Koyuncu ziyaret ederek hayırlı işler diledi.

Etkinlikte konuşan Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Nuran Uslu, şunları söyledi: “Değerli vekilim, kıymetli hemşehrilerim hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Bugün burada İzzeti İkram Pazarımızda bir aradayız. Artı Çarşı’da ikinci defa İzzeti İkram Pazarımızı açıyoruz. İzzeti İkram Pazarımızı gerekli desteği veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz.”

Artı Çarşı gibi çok güzel bir çarşıda İzzeti İkram Pazarı’nda stant açan esnafla bir arada olmaktan dolayı mutluluğunu anlatan AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal da şöyle konuştu: “Bugün sizlerle burada olmak çok güzel. Hepinize hayırlı işler diliyorum. İnşallah bereketli bol kazançlı günleriniz olsun. Bugün İzzeti İkram Pazarımızı burada yapıyoruz. Kadınlarımız evde yaptıkları ürünleri burada satıyorlar, bir araya geliyorlar. Çevre köylerden ve çevre ilçelerden gelenler de var. Esnafımız da dükkanlarını açmış. Çarşıya hareket getirmişsiniz. Hayırlı olsun diyorum. Artı Çarşımız çok güzel, bu güzel çarşımızda sizlerle birlikte olmak da çok güzel. Her geçen gün Keşan’ı biraz daha güzelleştiriyoruz. İnşallah en kısa zamanda Kunduracılar Çarşımızı da tamamlayacağız. Orası da güzel olacak. Birbirinden güzel çarşılarımız olacak. Oralarda da satışlar yaparsınız inşaallah. Değişik zamanlarda değişik yerlerde sergiyi açarsınız. Ben hepinizi selamlıyor. Bol kazançlar diliyorum.”

Konuşmaların ardından etkinliğe katılanlar standları gezerek hem esnafa hayırlı işler diledi hem de vatandaşlarla sohbet etti.

İzzeti İkram Pazarı saat 19.00’a kadar açık kalarak Keşan ve bölge halkına hizmet verdi.

İzzeti İkram Pazarı’nda ayrıca yerel müzik grubu A20 de konser verdi.

İlginizi Çekebilir

Tekirdağ'da 'Ayçiçeği Foto Safari' etkinliği düzenlendi

TEKİRDAĞ İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından 'Tekirdağ Ayçiçeği Foto Safari' etkinliği düzenlendi. Mankenlerin sarı renkli tarlalarda poz verdiği etkinlikte fotoğraf tutkunları en güzel kareyi yakalamak için birbirleriyle yarıştı.

Tekirdağ'da 800 keklik doğaya salındı

Tekirdağ'da, Afyonkarahisar Yaban Hayvanı Üretim Çiftliği'nden alınan 800 keklik, kırsal 40 mahallede doğaya salındı.

Genel Müdür İbiş: UNESCO'da en çok unsuru bulunan 4'üncü ülkeyiz

Kültür ve Turizm Bakanlığı Araştırma ve Eğitim Genel Müdürü Okan İbiş, kültürel mirasın en önemli alanlarından birisinin 'Somut Olmayan Kültürel Miras' olduğunu belirterek, "Yapmış olduğumuz yoğun çalışmalar ve temaslar neticesinde 21 kadim kültürel değerimizi UNESCO listelerine kaydettirerek, UNESCO listelerinde en çok unsur bulunan 4'üncü ülke olmanın gururunu yaşıyoruz" dedi.

Tekirdağ'da kırmızı akan kanalda inceleme

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde Çorlu Deresi'ne dökülen su kanalının kırmızı renge bürünmesiyle ilgili Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü inceleme başlattı.

Atıklardan siyaha dönüşerek Marmara Denizi'ne akan Kınıklı Deresi'nde inceleme

Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinden geçen Kınıklı Deresi, dünden itibaren atıklar nedeniyle siyaha bürünerek Marmara Denizi'ne akmaya başladı. Derenin kirletilmesiyle ilgili bugün de çalışmalar devam etti. Tekirdağ ve İstanbul Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü ekipleri, sudan numuneler alıp, çevredeki fabrikalarda incelemelerde bulundu.

Edirne'de '1'inci Klasik Otomobil Balkan Turu' başladı

Edirne'de Trakya Üniversitesi (TÜ) ve Antika Otomobil Federasyonu tarafından düzenlenen 1'inci Klasik Otomobil Balkan Turu başladı. Üniversite önünden start alan 18 klasik otomobil sahibi, Kapıkule Sınır Kapısı'ndan çıkış yaparak, Bulgaristan'a gidecek.

TÜM HABERLER