Kamyonetin çarptığı motosikletin kasksız sürücüsü ağır yaralandı
GündemEdirne'nin Keşan ilçesinde kamyonetin çarptığı motosikletin kasksız ve koruyucu kıyafetsiz sürücüsü Serkan Onar (34), ağır yaralandı.
Kaza, saat 09.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Vali Fahri Yücel ve 19 Kasım caddelerinin kesiştiği noktada meydana geldi.
19 Kasım Caddesi’nden, Vali Fahri Yücel Caddesi’ne çıkış yapan Erdal A. (47) yönetimindeki 59 ABT 293 plakalı kamyonet, Serkan Onar’ın kullandığı 22 ABV 755 plakalı motosiklete çarptı. Motosiklet kamyonetin altına girerken, yola savrulan kaskı ve koruyucu kıyafeti olmayan Onar ağır yaralandı.
İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Onar, gelen ambulansla Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Serkan Onar’ın hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.
Kamyonetin sürücüsü Erdal A., ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Kamyonetim altına giren motosiklet ise vatandaşların uzun uğraşları sonucu sıkıştığı yerden çıkartılarak, çekiciyle yediemin otoparkına götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor. (DHA)
İlginizi Çekebilir
'TCG Enez' gemisi, Tekirdağ'da ziyarete açıldı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Tekirdağ sahiline demirleyen, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı mayın avlama gemisi 'TCG Enez', ziyarete açıldı.
Kuruma noktasına gelen Naip Barajı'nda doluluk yağışlarla birlikte yüzde 22'ye yükseldi
Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinin suyunu karşılayan ve yüzde 1'in altına düşerek ölü seviyeye gelen Naip Barajı'nda son yağışlarla birlikte doluluk oranı yüzde 22'ye yükseldi.
Edirne’de hububatta ‘kök çürüklüğü’ hastalığı görüldü
Türkiye Tarım Danışmanları Derneği (TAR-DER) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Uzman Tarım Danışmanı Ziraat Yüksek Mühendisi Lütfü Açar, Edirne’de buğday ekilişlerinde ‘kök çürüklüğü’ hastalığının görüldüğünü söyledi. Üreticileri hastalığa karşı uyaran Açar, “Edirne’de bu üretim sezonunun hububat üretimi için her ne kadar uygun gittiği söylense de maalesef ılık tabir edilebilecek bir kış dönemi yaşandı. Bu iklim şartlarında, kısmen erken ekilen ve özellikle erkenci çeşitlerde ciddi denilebilecek şekilde ‘kök çürüklüğü’ etmenleri görülmüştür" dedi.
Bakan Gürlek: Şüpheli hiçbir vaka unutulmaya terk edilmeyecek
Adalet Bakanı Akın Gürlek, "Güncel olarak başta Gülistan Doku, Rojin Kabaiş, Rabia Naz vakası olmak üzere çözümlenmeyi bekleyen ya da kamuoyunun yakından takip ettiği tüm hadiseler üzerine kararlılıkla gidilecektir. Hiçbir adli vaka, sahipsiz değildir. Şüpheli hiçbir vaka unutulmaya terk edilmeyecektir. Devlet, adaletin tecellisi için gereken tüm imkanları seferber etme iradesine sahiptir" dedi.
Çanakkale Kara Savaşları'nın 111'inci yıl dönümünde şehitler anıldı
ÇANAKKALE Kara Savaşları'nın 111'inci yıl dönümünde şehitler ve hayatını kaybeden yabancı askerler, Şehitler Abidesi'nde törenle anıldı.
İran, Umman Denizi'nde bir konteyner gemisini hedef aldı
İran güçlerinin, Umman Denizi'nde uyarıları dikkate almadığı gerekçesiyle bir konteyner gemisine ateş açtığı bildirildi.