Kavakçeşme Tarımsal Kalkınma Kooperatifi 2020 Yılının Kar Payını Üyelerine Dağıttı
GündemS. S. Kavakçeşme Tarımsal Kalkınma Kooperatifi 2020 yılında elde ettiği 55 Bin TL’lik kar payının 25 Bin 487 TL’sini 13 üyesine, geriye kalanını da Kooperatife yatırım amaçlı kullandı.
Türkiye Medya TV olarak görüntülediğimiz S. S. Kavakçeşme Tarımsal Kalkınma Kooperatifi 2020 Yılının Kar Payı dağıttım töreninde üreticilerin ve Kooperatif Başkanı Sertaç Bayrak ve Kooperatif Başkan Yardımcısı İbrahim Çelik’in mutluluğu görülmeye değerdi.
Kavakçeşme Muhtarı Ender Çeşme’de üyesi olduğu kooperatifin her projesinde desteğini esirmediğini dile getirdi. 2018 yılında kurulan Kooperatifimizin yaptıkları yapacaklarının teminatıdır” dedi.
İlginizi Çekebilir
İran, Umman Denizi'nde bir konteyner gemisini hedef aldı
İran güçlerinin, Umman Denizi'nde uyarıları dikkate almadığı gerekçesiyle bir konteyner gemisine ateş açtığı bildirildi.
İran'dan ABD'ye abluka tepkisi: Bu bir savaş eylemidir
İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, ABD'nin İran limanlarına yönelik ablukasını 'savaş eylemi' olarak nitelendirerek, “Ticari bir gemiyi vurmak ve mürettebatını rehin almak çok daha büyük bir ateşkes ihlalidir” dedi.
Flintlock-2026 Çok Uluslu Özel Kuvvetler Tatbikatı’nın deniz safhasında eğitimler gerçekleştirildi
Milli Savunma Bakanlığı, Libya’da düzenlenen Flintlock-2026 Çok Uluslu Özel Kuvvetler Tatbikatı’nın deniz safhasında ‘Helikopterden Halatla İniş Eğitimi’ ve ‘Gemi Zapt ve Müsadere Eğitimi’nin yapıldığını duyurdu.
İran: Tehditlerin gölgesinde müzakereyi kabul etmiyoruz
İran Meclis Başkanı Muhammed Bakır Kalibaf, ABD Başkanı Donald Trump'ın abluka uygulayarak müzakere masasını teslimiyet masasına dönüştürmeyi istediğini belirterek, “Tehditlerin gölgesinde müzakereyi kabul etmiyoruz” dedi.
Trump: İran müzakere etmezse hiç görülmemiş sorunlarla karşılaşacak
ABD Başkanı Donald Trump, İran’ın müzakere masasına oturacağından emin olduğunu belirterek, aksi takdirde Tahran yönetiminin ‘daha önce hiç görmediği türden sorunlarla karşılaşacağını’ söyledi.
İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: Taahhütlere sadık kalmak anlamlı bir diyaloğun temelidir
İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, taahhütlere sadık kalmanın anlamlı bir diyaloğun temeli olduğunu vurgulayarak, ülkede ABD’nin tutumuna yönelik derin tarihsel güvensizliğin sürdüğünü kaydetti.