Kırklareli'nde ev yangını: 1 ölü, 1 yaralı
AsayişKırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde, binanın giriş katındaki evde çıkan yangında Zekeriya Hatipoğlu (67) hayatını kaybetti, eşi Rukiye Hatipoğlu (65) yaralandı.
Lüleburgaz'a bağlı 8 Kasım Mahallesi Şehit Recep Güngör Caddesi'nde bulunan binanın giriş katındaki evde yangın çıktı.
Çevredekiler, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri gönderildi. Ekipler, içeriden Zekeriya Hatipoğlu ile eşi Rukiye Hatipoğlu'nu çıkardı. Hatipoğlu çifti, ambulanslarla Lüleburgaz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Vücudunda yanıklar oluşan ve dumandan etkilendiği belirlenen Zekeriya Hatipoğlu, hayatını kaybetti. Rukiye Hatipoğlu'nun ise sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
Öte yandan itfaiye ekiplerinin söndürdüğü yangında ev, kullanılamaz hale geldi. (DHA)
İlginizi Çekebilir
Göçmenleri taşıyan araç takla attı: 1 ölü, 10 yaralı
Edirne'nin Lalapaşa ilçesinde düzensiz göçmenlerin taşındığı hafif ticari aracın takla attığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı.
Malkara'da 870 litre sahte içki ele geçirildi
Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde polisin bir evde yaptığı aramada 870 litre sahte içki ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı.
Malkara'da çiftlik evinde kaçak tütün ele geçirildi: 2 gözaltı
Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde jandarmanın çiftlik evinde yaptığı aramada kaçak tütün ve tütün ürünleri ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı.
Jandarmanın uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonlarında 9 gözaltı
Edirne'de, jandarma tarafından düzenlenen operasyonlarda bir miktar uyuşturucu madde, silah, mühimmat ve gümrük kaçağı parfüm ele geçirilirken, 9 şüpheli gözaltına alındı.
Hafif ticari araçla otomobil çarpıştı: 1 yaralı
Edirne'nin Keşan ilçesinde hafif ticari araçla otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.
Lüleburgaz'da otomobil tarlaya uçtu: 1 ölü, 1 yaralı
Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde, kontrolden çıkarak tarlaya uçan otomobilin sürücüsü Murat Geren (21) yaşamını yitirdi, 1 kişi de yaralandı.