© Malkara Haber © 2023

Malkara’da Mahir Ustam Peynir Helvası & Peynir Tatlısı Şarküteri Hizmete Açıldı

Gıda sektöründe 27 yıllık tecrübe ve modern yenilikleri takip ederek hizmet verecek Mahir Ustam’ın açılışı kalabalık bir katılım ile gerçekleştirildi.

Malkara ilçesi Camiatik Mahallesi Atatürk Bulvarı No: 3/A’da Mahir Ustam Peynir Helvası & Peynir Tatlısı Şarküteri kendi ihmal ettiği ürünleri Peynir Helvası, Fırınlanmış Peynir Helvası ve Peynir Tatlısı Kuru & Yaş ile kaliteli uygun fiyat avantajlarıyla birçok yöresel ürünü Malkaralılarla buluşturacak. 

Mahir Ustam Peynir Helvası & Peynir Tatlısı Şarküteri açılışında Mahir Köse ve eşi Duygu Köse’yi sevenleri yalnız bırakmadı. 

Yapılan bereket ve hayırlı olsun duasının ardından Mahir Ustam Peynir Helvası & Peynir Tatlısı Şarküteri’nin açılış kurdelesini; Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Vasfi Güner, iş yeri sahibi Mahir Köse ve eşi Duygu Köse, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erhan Bingül, İş Adamı Harun Güngör birlikte kestiler. Açılış boyunca Mahir Ustam tarafından misafirlerine çeşitli ikramlarda bulundu.

İlginizi Çekebilir

İran, Umman Denizi'nde bir konteyner gemisini hedef aldı

İran güçlerinin, Umman Denizi'nde uyarıları dikkate almadığı gerekçesiyle bir konteyner gemisine ateş açtığı bildirildi.

İran'dan ABD'ye abluka tepkisi: Bu bir savaş eylemidir

İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, ABD'nin İran limanlarına yönelik ablukasını 'savaş eylemi' olarak nitelendirerek, “Ticari bir gemiyi vurmak ve mürettebatını rehin almak çok daha büyük bir ateşkes ihlalidir” dedi.

Flintlock-2026 Çok Uluslu Özel Kuvvetler Tatbikatı’nın deniz safhasında eğitimler gerçekleştirildi

Milli Savunma Bakanlığı, Libya’da düzenlenen Flintlock-2026 Çok Uluslu Özel Kuvvetler Tatbikatı’nın deniz safhasında ‘Helikopterden Halatla İniş Eğitimi’ ve ‘Gemi Zapt ve Müsadere Eğitimi’nin yapıldığını duyurdu.

İran: Tehditlerin gölgesinde müzakereyi kabul etmiyoruz

İran Meclis Başkanı Muhammed Bakır Kalibaf, ABD Başkanı Donald Trump'ın abluka uygulayarak müzakere masasını teslimiyet masasına dönüştürmeyi istediğini belirterek, “Tehditlerin gölgesinde müzakereyi kabul etmiyoruz” dedi.

Trump: İran müzakere etmezse hiç görülmemiş sorunlarla karşılaşacak

ABD Başkanı Donald Trump, İran’ın müzakere masasına oturacağından emin olduğunu belirterek, aksi takdirde Tahran yönetiminin ‘daha önce hiç görmediği türden sorunlarla karşılaşacağını’ söyledi.

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: Taahhütlere sadık kalmak anlamlı bir diyaloğun temelidir

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, taahhütlere sadık kalmanın anlamlı bir diyaloğun temeli olduğunu vurgulayarak, ülkede ABD’nin tutumuna yönelik derin tarihsel güvensizliğin sürdüğünü kaydetti.

TÜM HABERLER