Malkara’da Ömürcan Peynir Helvası Şarküteri ve Kahvaltı Salonu Açıldı
Gündem2 Nisan 2021 Cuma günü saat 14.30'da Hacıevhat Mahallesi 14 Kasım Caddesi (Şekerbank karşısı) üzerinde gerçekleştirilen görkemli bir açılışla hizmet vermeye başlayan Ömürcan Peynir Helvası Şarküteri ve Kahvaltı Salonu'nun açılışı pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleştirildi.
Gerçekleştirilen açılış programında; Malkara Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, İlçe Jandarma Komutanı J. Teğmen İsmail Erdoğan, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Yıldız, Belediye Başkan Yardımcıları Nuran Başkütük, Ersin Kaçar, Malkara Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Erhan Bingül, Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin, siyasi parti başkanları ve temsilcileri, basın mensupları ve vatandaşlar yer aldı.
Açılışta kurdele kesimini yapan İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel ve Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, pandemi döneminde Malkara'da açılan iş yerlerine hemşehrilerimizin destek vermesini temenni edip, koronavirüs kurallarına uyulması konusunda hatırlatmalar yaparak iş yeri sahibine hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
AİLE ORTAMINDA KALİTELİ HİZMET VERMEK İÇİN ÇALIŞMALARINI İLK GÜNKÜ HEYECANLA GERÇEKLEŞTİRECEKLER
Ömürcan Peynir Helvası Şarküteri ve Kahvaltı Salonuna tüm Malkaralıları davet eden işletme sahipleri Mert & Merve Köse, aile ortamında kaliteli hizmet vermek için çalışmalarını ilk günkü heyecanla gerçekleştireceklerini söylediler. Açılışa katılarak kendilerine destek veren tüm davetliler ile dost ve arkadaşlarına teşekkür ettiler.
ÖMÜRCAN PEYNİR HELVASI ŞARKÜTERİ VE KAHVALTI SALONU SİZLERİ BEKLİYOR
Peynir Helvası ve yöresel peynir çeşitleri başta olmak üzere üreticiden tüketiciye % 100 doğal ve katkısız süt ve süt ürünlerinin yanı sıra ev yapımı tadında kurumsal firmaların reçel ve bal çeşitleri, kahvaltılıklar ve yüzlerce özel ve kaliteli ürünü rahatça bulacağınız Ömürcan Peynir Helvası Şarküteri ve Kahvaltı Salonu sizleri bekliyor. Ayrıca, günlük çiğ süt, günlük doğal köy ekmeği ve günlük köy yumurtasına hafta içi hergün ulaşabilirsiniz.
İlginizi Çekebilir
İran, Umman Denizi'nde bir konteyner gemisini hedef aldı
İran güçlerinin, Umman Denizi'nde uyarıları dikkate almadığı gerekçesiyle bir konteyner gemisine ateş açtığı bildirildi.
İran'dan ABD'ye abluka tepkisi: Bu bir savaş eylemidir
İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, ABD'nin İran limanlarına yönelik ablukasını 'savaş eylemi' olarak nitelendirerek, “Ticari bir gemiyi vurmak ve mürettebatını rehin almak çok daha büyük bir ateşkes ihlalidir” dedi.
Flintlock-2026 Çok Uluslu Özel Kuvvetler Tatbikatı’nın deniz safhasında eğitimler gerçekleştirildi
Milli Savunma Bakanlığı, Libya’da düzenlenen Flintlock-2026 Çok Uluslu Özel Kuvvetler Tatbikatı’nın deniz safhasında ‘Helikopterden Halatla İniş Eğitimi’ ve ‘Gemi Zapt ve Müsadere Eğitimi’nin yapıldığını duyurdu.
İran: Tehditlerin gölgesinde müzakereyi kabul etmiyoruz
İran Meclis Başkanı Muhammed Bakır Kalibaf, ABD Başkanı Donald Trump'ın abluka uygulayarak müzakere masasını teslimiyet masasına dönüştürmeyi istediğini belirterek, “Tehditlerin gölgesinde müzakereyi kabul etmiyoruz” dedi.
Trump: İran müzakere etmezse hiç görülmemiş sorunlarla karşılaşacak
ABD Başkanı Donald Trump, İran’ın müzakere masasına oturacağından emin olduğunu belirterek, aksi takdirde Tahran yönetiminin ‘daha önce hiç görmediği türden sorunlarla karşılaşacağını’ söyledi.
İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: Taahhütlere sadık kalmak anlamlı bir diyaloğun temelidir
İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, taahhütlere sadık kalmanın anlamlı bir diyaloğun temeli olduğunu vurgulayarak, ülkede ABD’nin tutumuna yönelik derin tarihsel güvensizliğin sürdüğünü kaydetti.