© Malkara Haber © 2023

Malkaralı Koray Uzun CHP'den aday adaylığını açıkladı

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinin sevilen esnaflarından Koray Uzun, CHP Malkara İlçe başkanlığında partililerin geniş katılımı ile 28. Dönem Milletvekili A. Adaylığını açıkladı.

Koray Uzun parti binasında yaptığı açıklamada; Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun önderliğinde ikinci yüzyıl vizyonumuz ile halkın iktidarını kuracağımız bir medeniyet tercihi, Demokrasi ve Siyasal anlayış tercihi olacak. 2023 Genel Seçiminde, partime ve Halkıma olan borcumu ödemek için Cumhuriyet Halk Partisi 28.Dönem Milletvekili Aday Adaylığı başvurumu gerçekleştirdim.

Uzun yıllar "HAK-HUKUK-ADALET" için birlikte görev yaptığım, haksızlıklara karşı beraberce ses yükselttiğim yol arkadaşlarıma, desteğini hiçbir zaman esirgemeyen değerli Tekirdağ örgütüme ve Malkaralı hemşerilerime çok teşekkür ediyorum.

İnanıyorumki; "HAK" galip gelecek "HALK" galip gelecek.

Geliyor gelmekte olan diyerek sözlerine devam eden Uzun; Ülkemizin zor zamanlardan geçtiği, önemli dönüm noktasında olduğu bu günlerde, bir genç kardeşiniz olarak bende bu taşın altına elimi koymaktan geri DURMADIM- DURMAYACAĞIM...

Bundan sonraki süreçte de İlçemizde, İlimizde, Ülkemizde, Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı için;

Sizin SESİNİZ ve NEFESİNİZ olmak için;

Bir damla süt için gecesini gündüzüne katan Ayşe Teyze'm için;

Biçerdöverin arkasında, toz içinde kafa toplayan Mehmet Amca'm için; Vargücümle çalışmaya ve hizmet etmeye devam edeceğime söz veriyorum.

Gümüşü ve Altını olanlar, İneği-koyunu ve arpası olanların kapısında bekler...

Genel Merkezime yaptığım başvuru sonrasında, huzuruna çıktığım Ebedi Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün iki büyük eserim dediği; Cumhuriyet Halk Partisi ve Türkiye Cumhuriyeti'ne hizmet etmek, bu yolda sizlerle yürümek, benim en büyük onur ve gurur kaynağım OLACAKTIR...

Bu süreçte desteğini hiçbir zaman esirgemeyen; Sivil Toplum Kuruluşlarımıza, Demokrasimizin temel taşı olan saygı değer Muhtarlarımıza, Değerli Partililerimize, Değerli Başkanlarımıza, Hemşerilerimizin dertleriyle dertlenen, Sevinciyle sevinen, Davası MİLLET, Kaygısı BAYRAK olan HERKESE, HEPİNİZE ayrı ayrı TEŞEKKÜR eder Şükranlarımı sunarım.

BAŞLIYORUZ...BAŞLIYORUZ...BAŞLIYORUZ...

Koray Uzun'un aday adaylığı açıklamasına; Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Vasfi Güner, İlçe Başkanı Hülya Ertan ve yönetim kurulu, Esnaf Odası Başkanı Nergiz Karaağaçlı Öztürk, Madeni Eşya Odası Başkanı Salih Engin, Muhtarlar Derneği Başkanı Ender Çeşme, Sanayi Sitesi Koop. Başkanı Arif Kızıl, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Lerzan Baykal, Muhtarlar ve Partililer ile Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

İlginizi Çekebilir

İran, Umman Denizi'nde bir konteyner gemisini hedef aldı

İran güçlerinin, Umman Denizi'nde uyarıları dikkate almadığı gerekçesiyle bir konteyner gemisine ateş açtığı bildirildi.

İran'dan ABD'ye abluka tepkisi: Bu bir savaş eylemidir

İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, ABD'nin İran limanlarına yönelik ablukasını 'savaş eylemi' olarak nitelendirerek, “Ticari bir gemiyi vurmak ve mürettebatını rehin almak çok daha büyük bir ateşkes ihlalidir” dedi.

Flintlock-2026 Çok Uluslu Özel Kuvvetler Tatbikatı’nın deniz safhasında eğitimler gerçekleştirildi

Milli Savunma Bakanlığı, Libya’da düzenlenen Flintlock-2026 Çok Uluslu Özel Kuvvetler Tatbikatı’nın deniz safhasında ‘Helikopterden Halatla İniş Eğitimi’ ve ‘Gemi Zapt ve Müsadere Eğitimi’nin yapıldığını duyurdu.

İran: Tehditlerin gölgesinde müzakereyi kabul etmiyoruz

İran Meclis Başkanı Muhammed Bakır Kalibaf, ABD Başkanı Donald Trump'ın abluka uygulayarak müzakere masasını teslimiyet masasına dönüştürmeyi istediğini belirterek, “Tehditlerin gölgesinde müzakereyi kabul etmiyoruz” dedi.

Trump: İran müzakere etmezse hiç görülmemiş sorunlarla karşılaşacak

ABD Başkanı Donald Trump, İran’ın müzakere masasına oturacağından emin olduğunu belirterek, aksi takdirde Tahran yönetiminin ‘daha önce hiç görmediği türden sorunlarla karşılaşacağını’ söyledi.

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: Taahhütlere sadık kalmak anlamlı bir diyaloğun temelidir

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, taahhütlere sadık kalmanın anlamlı bir diyaloğun temeli olduğunu vurgulayarak, ülkede ABD’nin tutumuna yönelik derin tarihsel güvensizliğin sürdüğünü kaydetti.

TÜM HABERLER