© Malkara Haber © 2023

Motosiklet yayaya çarptı: 2 yaralı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde motosikletin yayaya çarpması sonucu, 2 kişi yaralandı.

Kaza, ilçenin Salih Omurtak Caddesi Eski Reyap hastanesi yakınlarında meydana geldi.

Semih Coşkun’un sürücülüğünü yaptığı 59 ALD 460 plakalı motosiklet, caddede karşıya geçmek isteyen Ali Akdemir’e çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürücü ve yaya yere savruldu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve trafik ekipleri sevk edildi. Yaralı yaya Ali Akdemir, ambulansla özel bir hastaneye götürülerek tedavi altına alındı. Motosiklet sürücüsü Semih Coşkun ise Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. İki yaralının da tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

İlginizi Çekebilir

İran, Umman Denizi'nde bir konteyner gemisini hedef aldı

İran güçlerinin, Umman Denizi'nde uyarıları dikkate almadığı gerekçesiyle bir konteyner gemisine ateş açtığı bildirildi.

İran'dan ABD'ye abluka tepkisi: Bu bir savaş eylemidir

İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, ABD'nin İran limanlarına yönelik ablukasını 'savaş eylemi' olarak nitelendirerek, “Ticari bir gemiyi vurmak ve mürettebatını rehin almak çok daha büyük bir ateşkes ihlalidir” dedi.

Flintlock-2026 Çok Uluslu Özel Kuvvetler Tatbikatı’nın deniz safhasında eğitimler gerçekleştirildi

Milli Savunma Bakanlığı, Libya’da düzenlenen Flintlock-2026 Çok Uluslu Özel Kuvvetler Tatbikatı’nın deniz safhasında ‘Helikopterden Halatla İniş Eğitimi’ ve ‘Gemi Zapt ve Müsadere Eğitimi’nin yapıldığını duyurdu.

İran: Tehditlerin gölgesinde müzakereyi kabul etmiyoruz

İran Meclis Başkanı Muhammed Bakır Kalibaf, ABD Başkanı Donald Trump'ın abluka uygulayarak müzakere masasını teslimiyet masasına dönüştürmeyi istediğini belirterek, “Tehditlerin gölgesinde müzakereyi kabul etmiyoruz” dedi.

Trump: İran müzakere etmezse hiç görülmemiş sorunlarla karşılaşacak

ABD Başkanı Donald Trump, İran’ın müzakere masasına oturacağından emin olduğunu belirterek, aksi takdirde Tahran yönetiminin ‘daha önce hiç görmediği türden sorunlarla karşılaşacağını’ söyledi.

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: Taahhütlere sadık kalmak anlamlı bir diyaloğun temelidir

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, taahhütlere sadık kalmanın anlamlı bir diyaloğun temeli olduğunu vurgulayarak, ülkede ABD’nin tutumuna yönelik derin tarihsel güvensizliğin sürdüğünü kaydetti.

TÜM HABERLER