© Malkara Haber © 2023

Otomobilin çarptığı moto kurye yaralandı

Edirne'de otomobilin çarptığı moto kurye Emre Demir, yaralandı.

 

Kaza, Sultan 1’inci Murat Devlet Hastanesi Acil Servisi girişinde meydana geldi.

Hastaneye sapmak isteyen Demet G.’nin kullandığı 22 ABN 158 plakalı otomobil, cadde üzerinde ilerleyen sürücülüğünü moto kurye Emre Demir’in yaptığı motosikletle çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Demir, yol kenarına savruldu. Kazayı gören vatandaşlar durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri ilk müdahalesini yaptığı Demir'i Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırdı. Otomobil sürücüsü Demet G. ise ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.(DHA)

İlginizi Çekebilir

İran, Umman Denizi'nde bir konteyner gemisini hedef aldı

İran güçlerinin, Umman Denizi'nde uyarıları dikkate almadığı gerekçesiyle bir konteyner gemisine ateş açtığı bildirildi.

İran'dan ABD'ye abluka tepkisi: Bu bir savaş eylemidir

İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, ABD'nin İran limanlarına yönelik ablukasını 'savaş eylemi' olarak nitelendirerek, “Ticari bir gemiyi vurmak ve mürettebatını rehin almak çok daha büyük bir ateşkes ihlalidir” dedi.

Flintlock-2026 Çok Uluslu Özel Kuvvetler Tatbikatı’nın deniz safhasında eğitimler gerçekleştirildi

Milli Savunma Bakanlığı, Libya’da düzenlenen Flintlock-2026 Çok Uluslu Özel Kuvvetler Tatbikatı’nın deniz safhasında ‘Helikopterden Halatla İniş Eğitimi’ ve ‘Gemi Zapt ve Müsadere Eğitimi’nin yapıldığını duyurdu.

İran: Tehditlerin gölgesinde müzakereyi kabul etmiyoruz

İran Meclis Başkanı Muhammed Bakır Kalibaf, ABD Başkanı Donald Trump'ın abluka uygulayarak müzakere masasını teslimiyet masasına dönüştürmeyi istediğini belirterek, “Tehditlerin gölgesinde müzakereyi kabul etmiyoruz” dedi.

Trump: İran müzakere etmezse hiç görülmemiş sorunlarla karşılaşacak

ABD Başkanı Donald Trump, İran’ın müzakere masasına oturacağından emin olduğunu belirterek, aksi takdirde Tahran yönetiminin ‘daha önce hiç görmediği türden sorunlarla karşılaşacağını’ söyledi.

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: Taahhütlere sadık kalmak anlamlı bir diyaloğun temelidir

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, taahhütlere sadık kalmanın anlamlı bir diyaloğun temeli olduğunu vurgulayarak, ülkede ABD’nin tutumuna yönelik derin tarihsel güvensizliğin sürdüğünü kaydetti.

TÜM HABERLER