Şarköy'de kamyon ile panelvan çarpıştı, 3 yaralı
GündemTekirdağ’ın Şarköy ilçesinde kamyonla panelvan aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 3 kişi yaralandı.
Kaza, Şarköy - Malkara yolu üzeri 8'nci kilometresin de meydana geldi. Malkara’dan yüklediği kömürü Şarköy ilçe merkezine götüren Recep Girgin yönetimindeki 22 LZ 377 plakalı kamyon ile karşı yönden gelen Murat Akın yönetimindeki 37 AG 816 plakalı panelvan araç çarpıştı.
Kaza sonrası hurdaya dönen panelvan şoförü Murat Akın ve yanında bulunan oğlu Levent Akın (19) ve kamyon sürücüsü Recep Girgin yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan sürücü Murat Akın, itfaiye ekiplerinin yardımıyla sıkıştığı yerden güçlükle kurtarıldı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Şarköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Yaralılardan Murat Akın, ilk müdahalesinin ardından tedavisinin devamı için Tekirdağ Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. (DHA)
İlginizi Çekebilir
İran, Umman Denizi'nde bir konteyner gemisini hedef aldı
İran güçlerinin, Umman Denizi'nde uyarıları dikkate almadığı gerekçesiyle bir konteyner gemisine ateş açtığı bildirildi.
İran'dan ABD'ye abluka tepkisi: Bu bir savaş eylemidir
İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, ABD'nin İran limanlarına yönelik ablukasını 'savaş eylemi' olarak nitelendirerek, “Ticari bir gemiyi vurmak ve mürettebatını rehin almak çok daha büyük bir ateşkes ihlalidir” dedi.
Flintlock-2026 Çok Uluslu Özel Kuvvetler Tatbikatı’nın deniz safhasında eğitimler gerçekleştirildi
Milli Savunma Bakanlığı, Libya’da düzenlenen Flintlock-2026 Çok Uluslu Özel Kuvvetler Tatbikatı’nın deniz safhasında ‘Helikopterden Halatla İniş Eğitimi’ ve ‘Gemi Zapt ve Müsadere Eğitimi’nin yapıldığını duyurdu.
İran: Tehditlerin gölgesinde müzakereyi kabul etmiyoruz
İran Meclis Başkanı Muhammed Bakır Kalibaf, ABD Başkanı Donald Trump'ın abluka uygulayarak müzakere masasını teslimiyet masasına dönüştürmeyi istediğini belirterek, “Tehditlerin gölgesinde müzakereyi kabul etmiyoruz” dedi.
Trump: İran müzakere etmezse hiç görülmemiş sorunlarla karşılaşacak
ABD Başkanı Donald Trump, İran’ın müzakere masasına oturacağından emin olduğunu belirterek, aksi takdirde Tahran yönetiminin ‘daha önce hiç görmediği türden sorunlarla karşılaşacağını’ söyledi.
İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: Taahhütlere sadık kalmak anlamlı bir diyaloğun temelidir
İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, taahhütlere sadık kalmanın anlamlı bir diyaloğun temeli olduğunu vurgulayarak, ülkede ABD’nin tutumuna yönelik derin tarihsel güvensizliğin sürdüğünü kaydetti.