Tekirdağ'ın yükseklerinde yoğun kar yağışı
GündemMETEOROLOJİ Genel Müdürlüğü'nün yoğun kar yağışı uyarısında bulunduğu Tekirdağ ve Kırklareli'nin yüksek kesimlerindeki ilçelerde sabah saatlerinden itibaren kar yağışı etkili oldu. Saray, Çerkezköy ve Kapaklı ilçelerinde kar kalınlığı, 10 santimi geçti.
MGM İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nin Kırklareli'nin Vize, Demirköy, Pınarhisar, Kofçaz ilçeleri ve Tekirdağ'ın Saray, Kapaklı, Çerkezköy ilçelerinde kuvvetli kar yağışı uyarısının ardından bu bölgelerde sabah saatlerinden itibaren yoğun kar yağışı etkili oldu.
Tekirdağ'ın Saray, Çerkezköy ve Kapaklı ilçelerinde kar kalınlığı, 10 santimi aştı. Sabah yoğun kar yağışı ve tipiye yakalananlar, zor anlar yaşadı. Sürücüler de yollarda ilerlemekte güçlük çekti. Belediye ve Karayolları ekipleri, kar yağışının olduğu bölgelerde yol açma ve tuzlama çalışması yaptı. Polis ve jandarma ekipleri de belirli noktalarda önlem alarak sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı.
SARAY'DA EĞİTİME KAR ENGELİ
Öte yandan kar yağışının etkili olduğu Saray ilçesinde kaymakamlık tarafından okullarda eğitime bugün ara verildi.(DHA
İlginizi Çekebilir
İran, Umman Denizi'nde bir konteyner gemisini hedef aldı
İran güçlerinin, Umman Denizi'nde uyarıları dikkate almadığı gerekçesiyle bir konteyner gemisine ateş açtığı bildirildi.
İran'dan ABD'ye abluka tepkisi: Bu bir savaş eylemidir
İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, ABD'nin İran limanlarına yönelik ablukasını 'savaş eylemi' olarak nitelendirerek, “Ticari bir gemiyi vurmak ve mürettebatını rehin almak çok daha büyük bir ateşkes ihlalidir” dedi.
Flintlock-2026 Çok Uluslu Özel Kuvvetler Tatbikatı’nın deniz safhasında eğitimler gerçekleştirildi
Milli Savunma Bakanlığı, Libya’da düzenlenen Flintlock-2026 Çok Uluslu Özel Kuvvetler Tatbikatı’nın deniz safhasında ‘Helikopterden Halatla İniş Eğitimi’ ve ‘Gemi Zapt ve Müsadere Eğitimi’nin yapıldığını duyurdu.
İran: Tehditlerin gölgesinde müzakereyi kabul etmiyoruz
İran Meclis Başkanı Muhammed Bakır Kalibaf, ABD Başkanı Donald Trump'ın abluka uygulayarak müzakere masasını teslimiyet masasına dönüştürmeyi istediğini belirterek, “Tehditlerin gölgesinde müzakereyi kabul etmiyoruz” dedi.
Trump: İran müzakere etmezse hiç görülmemiş sorunlarla karşılaşacak
ABD Başkanı Donald Trump, İran’ın müzakere masasına oturacağından emin olduğunu belirterek, aksi takdirde Tahran yönetiminin ‘daha önce hiç görmediği türden sorunlarla karşılaşacağını’ söyledi.
İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: Taahhütlere sadık kalmak anlamlı bir diyaloğun temelidir
İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, taahhütlere sadık kalmanın anlamlı bir diyaloğun temeli olduğunu vurgulayarak, ülkede ABD’nin tutumuna yönelik derin tarihsel güvensizliğin sürdüğünü kaydetti.