© Malkara Haber © 2023

THY’den İstanbul Havalimanı’nda 30 Ağustos’un 100. yılına özel kutlama

Türk Hava Yolları ve İGA İstanbul Havalimanı, Büyük Taarruz’un 100. yılında dev bir kutlamaya imza attı. Havalimanındaki tüm birim ve iştiraklerin araçları ile katıldığı büyük ve zorlu operasyonda 3 uçak ve 108 araçla, zemine devasa bir 100 sayısı yazıldı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının verdiği mücadeleden ilhamla birlik duygusu içerisinde hareket eden havacılık sektörü paydaşlarının yer aldığı operasyon, 30 Ağustos’un 100. yılına özel olarak film haline getirildi.

Operasyonda görev alan Türk Hava Yolları uçağının kaptan pilotu; “Türk Hava Yolları’na, İGA İstanbul Havalimanı’na ve bu tarihi görevde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Bu unutulmaz zaferi bize armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla anıyoruz” anonsunu yaparak zaferi kutluyor.

İlginizi Çekebilir

İran, Umman Denizi'nde bir konteyner gemisini hedef aldı

İran güçlerinin, Umman Denizi'nde uyarıları dikkate almadığı gerekçesiyle bir konteyner gemisine ateş açtığı bildirildi.

İran'dan ABD'ye abluka tepkisi: Bu bir savaş eylemidir

İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, ABD'nin İran limanlarına yönelik ablukasını 'savaş eylemi' olarak nitelendirerek, “Ticari bir gemiyi vurmak ve mürettebatını rehin almak çok daha büyük bir ateşkes ihlalidir” dedi.

Flintlock-2026 Çok Uluslu Özel Kuvvetler Tatbikatı’nın deniz safhasında eğitimler gerçekleştirildi

Milli Savunma Bakanlığı, Libya’da düzenlenen Flintlock-2026 Çok Uluslu Özel Kuvvetler Tatbikatı’nın deniz safhasında ‘Helikopterden Halatla İniş Eğitimi’ ve ‘Gemi Zapt ve Müsadere Eğitimi’nin yapıldığını duyurdu.

İran: Tehditlerin gölgesinde müzakereyi kabul etmiyoruz

İran Meclis Başkanı Muhammed Bakır Kalibaf, ABD Başkanı Donald Trump'ın abluka uygulayarak müzakere masasını teslimiyet masasına dönüştürmeyi istediğini belirterek, “Tehditlerin gölgesinde müzakereyi kabul etmiyoruz” dedi.

Trump: İran müzakere etmezse hiç görülmemiş sorunlarla karşılaşacak

ABD Başkanı Donald Trump, İran’ın müzakere masasına oturacağından emin olduğunu belirterek, aksi takdirde Tahran yönetiminin ‘daha önce hiç görmediği türden sorunlarla karşılaşacağını’ söyledi.

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: Taahhütlere sadık kalmak anlamlı bir diyaloğun temelidir

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, taahhütlere sadık kalmanın anlamlı bir diyaloğun temeli olduğunu vurgulayarak, ülkede ABD’nin tutumuna yönelik derin tarihsel güvensizliğin sürdüğünü kaydetti.

TÜM HABERLER